Λαϊκή Ενότητα Βελγίου: Εκδήλωση – Παρουσίαση Μελέτης «Οι Κοινωνικές Επιπτώσεις των Πολιτικών των Μνημονίων»

Ομιλητές

Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής Λαϊκής Ενότητας

Γιάννης Κουζής, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

        Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 18.30, η Λαϊκή Ενότητα Βελγίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Οι Κοινωνικές Επιπτώσεις των Πολιτικών των Μνημονίων».

            Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής και ο Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Γιάννης Κουζής, ο οποίος θα παρουσιάσει την μελέτη που συνέταξε μαζί με τον Κώστα Δημόπουλο (Πάντειο) και Κώστα Καρλαγάνη (ΕΚΠΑ), σχετικά με τις κοινωνικές επιπτώσεις των οικονομικών και δημοσιονομικών πολιτικών που επιβλήθηκαν από τα 3 Μνημόνια στην Ελλάδα.

            Η μελέτη αυτή αποτελεί την πρώτη συστηματική προσπάθεια για την καταγραφή του κοινωνικού αποτυπώματος των πολιτικών της λιτότητας και της νεοφιλελεύθερης αναδιάρθρωσης που επιβλήθηκε με το καθεστώς των Μνημονίων στη χώρα μας.

            Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 18.30, στην αίθουσα 3E2 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες,

Προηγούμενο άρθροΠροληπτικά μέτρα για την εποχική γρίπη – Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΔήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στο ΑΠΕ σχετικά με εγκληματική οργάνωση