Κυμπουρόπουλος: Φτάνει πια με την απαράδεκτη κι εμμονική στοχοποίηση της χώρας μου!

Ηχηρό μήνυμα προς όλους όσους προσπαθούν εμμονικά να  πλήξουν την Ελλάδα για λόγους εθνικής μικροπολιτικής σκοπιμότητας, έστειλε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με παρέμβαση του στη συζήτηση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου για το πόρισμα της Επιτροπής PEGA.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «η συζήτηση αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για v’ αποκατασταθεί η αλήθεια, η οποία συστηματικά κι αβάσιμα, αμφισβητείται από συγκεκριμένες πολιτικές Ομάδες».

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με παραδοσιακή προσήλωση στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών, και του κράτους δικαίου.

Έχει δε, μια Κυβέρνηση, «η οποία αυστηροποίησε τη νομοθεσία της απαγορεύοντας τη χρήση λογισμικών παρακολούθησης, ενίσχυσε τα θεσμικά αντίβαρα, και μεταρρύθμισε τον έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και συνεργάζεται εποικοδομητικά με όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ». Και συμπλήρωσε ότι «αναμένεται η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας βρίσκεται η υπόθεση, ώστε να διαλυθεί αυτό το νέφος τοξικότητας».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έκλεισε την παρέμβαση του τονίζοντας την ανάγκη «να πούμε ένα ηχηρό «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» στην απαράδεκτη κι εμμονική στοχοποίηση της Ελλάδας!»

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της παρέμβασης:

 

Συνάδελφοι,

Επίτροπε,

Η σημερινή συζήτηση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ν’ αποκατασταθεί η αλήθεια.

Κι η αλήθεια είναι ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αυτός ο ναός της δημοκρατίας, το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει θέατρο για λόγους εθνικής μικροπολιτικής σκοπιμότητας.

Κυρίως με την απελπισμένη προσπάθειας στοχοποίησης της χώρας μου από συγκεκριμένες πολιτικές Ομάδες.

Μια χώρα με παραδοσιακή προσήλωση στην υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών, και του κράτους δικαίου.

Και μια Κυβέρνηση, η οποία όχι μόνο αυστηροποίησε τη νομοθεσία της απαγορεύοντας τη χρήση λογισμικών παρακολούθησης, ενίσχυσε τα θεσμικά αντίβαρα, και μεταρρύθμισε τον έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Αλλά και συνεργάζεται εποικοδομητικά με όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Κι η οποία φυσικά αναμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, ενώπιον της οποίας βρίσκεται η υπόθεση, ώστε να διαλυθεί αυτό το νέφος τοξικότητας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ λοιπόν με την απαράδεκτη κι εμμονική στοχοποίηση της χώρας μου!

Σας ευχαριστώ.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Συντελείται μια πραγματική κοσμογονία στις επενδύσεις που κάνουμε στις λιμενικές μας υποδομές
Επόμενο άρθροΣΥΔΑΝΕΦ: «Στον Άρειο πάγο τα δάνεια σε ελβετικό»