Κρύα Βρύση Πέλλας: Αιματηρό επεισόδιο με μία νεκρή και τρεις τραυματίας, μεταξύ αυτών ο φερόμενος ως δράστης

Αιματηρό επεισόδιο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες εκτυλίχθηκε εχθές το βράδυ στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία,  ένας 38χρονος πήγε στο σπίτι ενός 48χρoνου ζητώντας επίμονα να συναντήσει την κόρη του με την οποία ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση. Αφού λογομάχησαν μεταξύ τους, ο 38χρονος αποχώρησε. Μετά από λίγο όμως  επανήλθε με το αγροτικό αυτοκίνητό του και άρχισε να πυροβολεί μέσα από αυτό με μια κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος του σπιτιού του 48χρονου.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα μια 69χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν μέσα στο σπίτι  και επίσης να τραυματιστούν  ένα 22χρονο κορίτσι και ένας 74χρονος άνδρας.

Ο δράστης του αιματηρού αυτού επεισοδίου μετά από την πράξη του απομακρύνθηκε από το σημείο και αφού σταμάτησε με το αυτοκίνητό του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Δύο κάτοικοι της Κρύας Βρύσης  που αντιλήφθηκαν νωρίτερα το γεγονός πλησίασαν τον δράστη και τον χτύπησαν προξενώντας τον διάφορες σωματικές βλάβες.

Επίσης στο σημείο κατέφτασε με το αυτοκίνητό του και ο 48χρονος με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί αρχικά ο δράστης, προκαλώντας και αυτός σωματικές βλάβες στον δράστη, αφού τον πάτησε με το αυτοκίνητό του ενόσω αυτός βρισκόταν στο έδαφος.

Όλοι οι τραυματισμένοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ κρίθηκε αναγκαίο η 22χρονη τραυματισμένη να διακομισθεί  στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση διερευνάται διεξοδικά από την αστυνομία.