Κρήτη η νέα Μόρια – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Την χρονική περίοδο που η χώρα μας έχει επικεντρωθεί στην μάχη κατά του κορωνοϊού και τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν τον Έλληνα πολίτη με συνεχείς ενημερώσεις επί του θέματος, σε άλλα μέτωπα εξελίσσονται σιωπηρά σημαντικότατες εξελίξεις. Οι εξελίξεις αυτές αποσιωπούνται σκόπιμα ή μη και δημιουργούν τετελεσμένα που δεν θα μπορούν να ανατραπούν στο μέλλον.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση έχει προβεί σε δύο ενέργειες που θα έχουν τεράστιες και μόνιμες επιπτώσεις στην ιστορική μας πορεία ως έθνος. Η πρώτη αφορά στη σύσταση 28 δομών φιλοξενίας μεταναστών και η δεύτερη στις επιπτώσεις της επιχείρησης της ΕΕ, με την ονομασία «Ειρήνη». Δεν θα επικεντρωθούμε στο πρώτο ζήτημα, που ουσιαστικά σημαίνει τη δημιουργία 28 «πόλεων μουσουλμάνων μεταναστών» και θα συμβάλει στα μέγιστα στην πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας, αλλά στο δεύτερο θέμα.

Η επιχείρηση «Ειρήνη» (Irini) της Eunavfor Med εγκαινιάστηκε σήμερα (1η Απριλίου 2020) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας, με σκοπό να διασφαλίσει ενεργά την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ προς την Λιβύη. Συγκεκριμένα απαγορεύει την θαλάσσια και εναέρια μεταφορά πολεμικού υλικού στην Λιβύη, από τρίτες χώρες. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού χώρες της ΕΕ θα αναπτύξουν ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις στην περιοχή.

Όπως ήταν φυσικό και ορθό η Ελλάδα αποτέλεσε μια από τις χώρες που ένθερμα υποστήριξαν και υποστηρίζουν την εν λόγω επιχείρηση, καθόσον επιθυμούμε διακαώς την νίκη του στρατάρχη Χαφτάρ και την ήττα του υποστηριζόμενου από την Τουρκία καθεστώτος της Τρίπολης της Λιβύης. Νίκη του Χαφτάρ σημαίνει αυτόματα και την κατάργηση της εθνικά εξαιρετικά επιζήμιας συμφωνίας Λιβύης – Τουρκίας για την ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου. Ο αεροναυτικός αποκλεισμός της Λιβύης επηρεάζει κυρίως τον  φιλότουρκο και τουρκικής καταγωγής Φαγέζ αλ Σαράζ, ο οποίος δεν θα μπορεί να εφοδιαστεί και να ενισχυθεί από την Τουρκία και το Κατάρ, ενώ ταυτόχρονα ο αντίπαλός του Χαφτάρ θα συνεχίσει να εφοδιάζεται από τα χερσαία σύνορα με την Αίγυπτο, τα οποία η ΕΕ  δεν μπορεί να ελέγξει.

 Μέχρι εδώ θα μπορούσαμε να συγχαρούμε τον κ. Μητσοτάκη για τη διπλωματική του επιτυχία. Δυστυχώς όμως η επιτυχία αυτή είχε ένα τεράστιο τίμημα για τη χώρα μας. Η Ελλάδα προσέφερε αυτό που πεισματικά αρνιόντουσαν να προσφέρουν όλες οι άλλες μεσογειακές χώρες της ΕΕ. Για να επιτευχθεί η σύσταση της επιχείρησης χρειάστηκε η Αθήνα να αποδεχθεί ότι η αποβίβαση (disembarkation) όσων μεταναστών εντοπίζονται και διασώζονται να γίνεται σε κάποιο ελληνικό λιμάνι. Συγκεκριμένα αποδέχθηκε οι λιμένες των νήσων Κρήτης, Καρπάθου, Ρόδου και Καστελόριζου να αποτελούν τα σημεία υποδοχής των παρανόμων μεταναστών που θα περισυλλέγονται από τα πλοία της ΕΕ.

Ως γνωστό από της ακτές της Λιβύης διακινούνται οι λαθρομετανάστες όχι μόνο από τη Λιβύη και την Βόρειο Αφρική, αλλά και από όλη την υποσαχάριο Αφρική. Με λίγα λόγια όλοι οι Αφρικανοί «δυστυχισμένοι» θα έλθουν στη νέα γη της Επαγγελίας, που λέγεται Ελλάδα. Τα τέσσερα νησιά και ιδίως η Κρήτη θα γεμίσουν αφρικανούς μουσουλμάνους, που ουδέποτε θα φύγουν γιατί απλώς καμία άλλη χώρα της ΕΕ δεν πρόκειται να τους δεχθεί. Οι λοιπές χώρες της ΕΕ δεν επιθυμούν να αυτοκτονήσουν, όπως επιθυμεί η χώρα μας και δεν είναι και τόσο φιλάνθρωποι και ανεκτικοί, αντίθετα προτιμούν και επιλέγουν την εθνική τους επιβίωση.

Τα 4 ελληνικά νησιά θα μετατραπούν ταχύτατα στη νέα ελληνική Λαμπεντούζα, προς μεγάλη ανακούφιση των Ιταλών, Μαλτέζων και Ισπανών, που θα απαλλαγούν από το βασανιστικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών μια και θα τους φορτωθεί η έξυπνη Ελλάς. Ο Μητσοτάκης ενώ πάει να κλείσει τη στρόφιγγα των λαθρομεταναστών στον Έβρο ανοίγει μια νέα χειρότερη πύλη εισόδου στο νότο. Πιθανόν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας και με την συγκατάθεση των ελληνικών κυβερνήσεων να  έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν αυτή την χώρα σε ένα πολυφυλετικό βόθρο, που θα χαρακτηρίζεται από τη συνεχή βία και την οικονομική δυσπραγία και ανέχεια.

Ο ελληνικός τουρισμός, που λανθασμένα αποκαλείται η βαρεία βιομηχανία της χώρας, ενταφιάζεται όχι μόνο από τον κορωνοιό, αλλά και από τις επιλογές των ελληνικών κυβερνήσεων να μετατρέψουν βαθμιαία τη χώρα σε μουσουλμανικό κράτος. Οι κρητικοί και οι ροδίτες καλύτερα να μην περιμένουν φέτος τουρίστες, αλλά να προετοιμάζονται να υποδεχθούν τους ήδη μαυρισμένους νέους συμπολίτες τους. Ας τους στεγάσουν στα ξενοδοχεία και τα σπίτια τους, ακολουθώντας τα κελεύσματα των ελληνικών κυβερνήσεων. Ας είναι φιλάνθρωποι και αποφασισμένοι να αφανιστούν από προσώπου γης, μια και αυτό που έρχεται θα είναι μια λαίλαπα. Ο φιλανθρωπισμός, που επικαλούνται τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, είναι η αίσχιστη μορφή ανθελληνισμού. Ας προετοιμάζονται οι φίλοι μας στα τέσσερα ελληνικά νησιά να ενεργοποιήσουν τους μιναρέδες και τα τζαμιά τους, που τα είχαν ως τουριστικά εκθέματα, και να κατασκευάσουν και άλλα για τις θρησκευτικές ανάγκες των νέων συμπολιτών τους.

Στην περιοχή της Τρίπολης της Λιβύης έχουν μεταφερθεί από την Άγκυρα και πολεμούν για λογαριασμό του  Φαγέζ αλ Σαράζ, αρκετές χιλιάδες Σύριοι φανατικοί τζιχαντιστές. Ήδη ο Ερντογάν για διάφορους λόγους έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του προς αυτούς, μη καταβάλλοντας τους μισθούς τους και άλλες παροχές. Σκοπός των συγκεκριμένων τζιχαντιστών είναι με κάθε μέσο να μεταβούν στην Ευρώπη, μέσω Ιταλίας. Τώρα ο δρόμος για αυτούς είναι ορθάνοικτος προς την Ελλάδα. Έρχονται με την έγκριση του κ. Μητσοτάκη προσκομίζοντας βία και κορωνοϊό, καθόσον γνωρίζουμε ότι η ασθένεια κάνει θραύσει στις γραμμές των πιστών του Αλλάχ στην Λιβύη. Ο Θεός δεν μπορεί πια να μας βοηθήσει γιατί μας έχει βαρεθεί. Η χώρα μας με τους άξιους κυβερνήτες της έχει επιλέξει να αυτοκτονήσει. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει.

Προηγούμενο άρθροΣε υγειονομικό περιορισμό, για 14 ημέρες, η δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα
Επόμενο άρθροΛευκό τοπίο σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.