Κραυγή αγωνίας από τον αρχηγό του Φιλίππου Κώστα Προύσαλη για το αύριο της ομάδας Volley.

 Κρίσιμες στιγμές βιώνει το τμήμα βόλεϊ του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας, καθώς η ομάδα, που όλοι καμαρώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, όπως ίσως γνωρίζετε, έχει αφεθεί στο έλεος του… Θεού. Μόνο και αβοήθητο, το «καμάρι της Βέροιας» παλεύει κάθε εβδομάδα για να επιβιώσει, να φανεί συνεπές στις υποχρεώσεις του, αλλά ουδείς μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια.

Αναφερόμενος μάλιστα στο θέμα ο αρχηγός του Α.Π.Σ Φιλίππου Βέροιας Volleyball, Κώστας Προύσαλης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό από τη β’ φάση του Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», δεν έκρυψε την εύλογη αγωνία του και προσπάθησε να προλάβει αυτά που… έρχονται!

Ο 41χρονος Ναουσαίος άσος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την αδιαφορία, την έλλειψη στήριξης που αντιμετωπίζει η ομάδα από τους φορείς της πόλης και απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της Ημαθίας για να βοηθήσει το τμήμα με κάθε τρόπο: “Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Φίλιππο εφέτος. Έχουμε μείνει μόνοι μας. Δεν υπάρχει βοήθεια. Είμαστε αρκετά πίσω. Καταλαβαίνετε τι εννοώ…

Δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχει ομάδα από την Κυριακή και μετά. Καλώ έστω και την ύστατη στιγμή τον κόσμο της Ημαθίας, τους τοπικούς άρχοντες, το δήμαρχο, την Περιφέρεια και όλους τους παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν όπως μπορούν αυτή την ομάδα. Εάν περάσουμε τώρα τις δυσκολίες και αυτή την τρικυμία μετά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι κρίμα μία ομάδα από την Περιφέρεια να μην έχει μία μικρή βοήθεια για να σταθεί στην επαγγελματική κατηγορία”.

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: “O Τουρισμός, δύναμη φυγής προς τα εμπρός”
Επόμενο άρθροΑπογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021: Συμμετέχουμε στην Απογραφή, Στηρίζουμε το Μέλλον γιατί ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ