Κώστας Ναλμπάντης – Συνέντευξη Τύπου: “Όχι στις συναλλαγές, την Κυριακή ψηφίζουμε δήμαρχο Αλεξάνδρειας.” – βίντεο

Συνέντευξη τύπου με επίκεντρο τις προεκλογικές εξελίξεις, παρέθεσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης. Ο ηγέτης του συνδυασμού αξίζουμε καλύτερα ανέπτυξε τις θέσεις του και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τις πολιτικές ζυμώσεις που έχουν καταγραφεί έως σήμερα, δύο ημέρες πριν τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Δείτε το βίντεο:

Αρχικά τόνισε την υπερκομματικότητα της παράταξής του και ότι αυτή δεν εμπλέκεται σε σενάρια συναλλαγών, υπογραμμίζοντας ότι στις 7 Ιουλίου ο Ελληνικός λαός ψηφίζει κόμματα, ενώ μεθαύριο καλείται να ψηφίσει δήμαρχο Αλεξάνδρειας. Αποσαφήνισε κάθε απορία που υπήρξε, σχετικά με τη δική του πρωτοβουλία να καλέσει τους Μιχάλη Χαλκίδη και Αργύρη Πανταζόπουλο σε ανεπίσημη συνάντηση. Σε αυτή, όπως είπε, συναίνεσαν όλοι μαζί σε κοινή πλεύση επάνω σε έξι βασικούς άξονες – προγραμματικά σχέδια. “Δεν ζήτησα πολιτική στήριξη, αλλά μελλοντική συνεργασία με όλους τους υποψηφίους. Η αυριανή διοίκηση του δήμου, η δική μας διοίκηση, θα είναι συμμετοχική. Δεν πρόκειται να συνδιοικήσουμε”, τόνισε με έμφαση. “Έκανα κάλεσμα και στους τρεις συνυποψηφίους μου Πανταζόπουλο, Χαλκίδη, Ιακωβίδη να καθίσουμε στο τραπέζι και να αποφασίσουμε το πώς θα πορευτούμε. Ο καθένας τους τοποθετήθηκε για το πώς θα πράξει τη δεύτερη Κυριακή.

Εμείς δεν ζητάμε τις ψήφους τους. Εκ των πραγμάτων, ως πρώτος συνδυασμός στις αρχικές εκλογές το ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ έκανε μία ανοιχτή συζήτηση με τους υπόλοιπους ηγέτες των συνδυασμών. Για τις φήμες περί χρηματισμού σε κόλπους άλλων παρατάξεων, ο κ. Ναλμπάντης τοποθετήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν αφορά την παράταξη του, αλλά χρήζει σίγουρα εισαγγελικής παρέμβασης.

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν την παράταξή του επιτρέποντας στον Δήμο Αλεξάνδρειας να ανοίξει μία νέα σελίδα, με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου.