Κώστας Ναλμπάντης: Επίσκεψη στον Σχοινά

Ώθηση μέσω αξιοποίησης Γεωθερμικού Πεδίου

Στον Σχοινά βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης το πρωί της Κυριακής, για να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κατάλογος των αιτημάτων που αφορούν βελτίωση υποδομών υπήρξε μακρύς. Τα σημαντικότερα από αυτά, που βρίσκονται στην ατζέντα της παράταξης ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, είναι:

  1. Επισκευή συντήρηση δημοτικού σχολείου
  2. Διαπλάτυνση εισόδου – εξόδου στο χωριό
  3. Κατασκευή πεζοδρόμου Αλεξάνδρεια –Σχοινάς, με φωτισμό (σε συνεργασία με περιφέρεια)
  4. Διερεύνηση δυνατότητας παραχώρησης ενός στρέμματος στο ξωκλήσι της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου και φύτευση αλσυλλίου.
  5. Αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων στη θέση «λιβάδι»
  6. Ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμού,, όπου σήμερα είναι εγκαταλειμμένο το οδικό δίκτυο
  7. Και βέβαια, μέριμνα για τα χόρτα, που σήμερα δεν υπάρχει.

Η αξιοποίηση του Γεωθερμικού Πεδίου, ήταν ένα θέμα που έθεσε υπ όψιν των κατοίκων της κοινότητας ο κ. Ναλμπάντης, καθώς στο συγκεκριμένο θέμα έχει αναφερθεί πολλές φορές από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και όπως έχει τονίσει, αποτελεί πρωταρχικής σημασίας έργο για την προσεχή 4ετία.

Οι κοινότητες της περιοχής, και όχι μόνο, έχουν πολλά να ωφεληθούν από την αξιοποίηση του και η περιοχή  μπορεί να γίνει τόπος εφαρμογής καινοτόμων τεχνικών τόσο στην ανάπτυξη των αγροτικών δραστηριοτήτων όσο και στην οικιακή οικονομία, επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Εν όψει της κρίσιμης για τον τόπο εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μάη, ο κ. Ναλμπάντης κάλεσε τους συνδημότες του να δώσουν δύναμη στον ίδιο και την παράταξη του για να ξεκινήσει η προσπάθεια επανεκκίνησης του Δήμου σε πορεία προς τα εμπρός, ώστε να σταματήσει η συσσώρευση προβλημάτων που σήμερα ζητούν επιτακτικά λύση.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Νεοχώρι.