Κορονοϊός το βιολογικό όπλο των Τούρκων – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Την στιγμή που όλος ο κόσμος αγωνίζεται να διασωθεί από τον «κινεζικό ιό», όπως όχι άστοχα ονομάζει ο Τράμπ, μια χώρα, η «φίλη» μας Τουρκία μηχανεύεται σατανικά σχέδια για να χρησιμοποιήσει αυτή την μάστιγα ώστε να δημιουργήσει μείζονα προβλήματα στους αντιπάλους της και κυρίως την Ελλάδα. Η ηγεσία της Άγκυρας προβαίνει σε μεθοδευμένες ενέργειες για να μετατρέψει τον κορονοϊό σε βιολογικό της όπλο, με σκοπό να επιφέρει μείζον οικονομικό και βιολογικό πλήγμα στην πατρίδα μας.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Διαχρονικά οι κυβερνήσεις της γείτονος δεν ενδιαφέρονται ούτε για τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία, ούτε έχουν κανένα ηθικό ή άλλο ενδοιασμό να χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να επιτύχουν τους δόλιους σκοπούς τους. Παρά τα πλήγματα που δέχεται και θα δεχθεί η τουρκική οικονομία και ο τουρκικός πληθυσμός, η Άγκυρα προσπαθεί μεθοδικά να εκμεταλλευτεί την ύπαρξή του ιού για να «κτυπήσει» την Ελλάδα.

    Ως μέσο μεταφοράς του βιολογικού αυτού όπλου αποτελούν οι παράνομοι μετανάστες. Οι τελευταίοι, αντιλαμβανόμενοι ή όχι την όλη κατάσταση, αποτελούν τυφλά όργανα της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι και υγιείς, αποτελώντας το ιδανικό μέσο για την μαζική μεταφορά του θανατηφόρου ιού στην Ελλάδα. Βέβαια η χρήση της ορολογίας μετανάστης και ακόμα περισσότερο πρόσφυγας, που χρησιμοποιούνται για να περιγραφούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, είναι  εκτός πραγματικότητας. Είναι επικίνδυνοι παραπλανητικοί όροι, που χρησιμοποιούνται δολίως, με σκοπό να εξαγνίσουν και να απαλλάξουν από τις ευθύνες, τους νέους βάρβαρους μουσουλμάνους εισβολείς.

  Η πρόσφατη ενορχηστρωμένη μαζική επίθεση χιλιάδων «μεταναστών» στον Έβρο αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπό τους. Απείλησαν και την ίδια την κρατική υπόσταση της χώρας. Αν πετύχαινε η είσοδος δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων θα οδηγούσε την πατρίδα μας σε αποσύνθεση  και την Θράκη σε ένα χώρο ασαφούς εθνικής κυριαρχίας. Οι «δύστυχοι μετανάστες» δεν προσπάθησαν απλώς να εισέλθουν παρανόμως στη χώρα μας. Λειτούργησαν ως συνειδητό μέρος της τουρκικής στρατιωτικής μηχανής, ασκώντας προβολή ισχύος κατά των ελληνικών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων στο πλαίσιο ενός ιδιόμορφου «πολέμου χαμηλής έντασης». Σκοπός τους ήταν στρατηγικός, η διάλυση και κατάλυση του ελληνικού κράτους μέσω της προκλήσεως γενικής αναταραχής και χάους.

   Ευτυχώς απέτυχαν και δεν μετέφεραν τον κορονοϊό στη χώρα μας. Αντίθετα το μετέδωσαν στην τουρκική στρατοχωροφυλακή και αναγκάστηκε η τουρκική ηγεσία να τους μεταφέρει εσπευσμένα στο εσωτερικό της χώρας καίγοντας όλα τα υπάρχοντά τους στο δάσος των Καστανεών. Τώρα η Άγκυρα έχει θέσει σε εφαρμογή το καινούργιο σχέδιο εισβολής στη χώρα μας νεαρών μουσουλμάνων φορέων του κορονοϊού. Η εισβολή έχει σχεδιαστεί να υλοποιηθεί σε τρείς άξονες. Πρώτον από το θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου με τη χρήση μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους σαπιοκάραβων που θα μεταφέρουν 100, 200 ή και 300 «αγαρηνούς». Τα πλοία αυτά θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν μέσα στο Αιγαίο και να προσαράξουν σε διάφορα νησιά ή και σε παραλίες του χερσαίου χώρου, όπου θα αποβιβαστούν οι «δυστυχισμένοι». Σκοπός τους είναι η υποβολή ασύλου και η μετατροπή τους σε Έλληνες πολίτες με δικαιώματα περισσότερα των γηγενών.

   Δεύτερον από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο Ράμα έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ερντογάν να μεταφέρει περίπου 30 χιλιάδες πακιστανοαφγανούς στις περιοχές που διαβιεί η ελληνική μειονότητα. Σκοπός είναι η καταστροφή της Βορείου Ηπείρου και η κατατρομοκράτηση των Ελλήνων μειονοτικών. Αφού επιτελέσει το έργο της, η ορδή θα εισέλθει στην Ελλάδα για να το συνεχίσει, μεταφέροντας και τον κορονοϊό.

Τρίτον, από τη Λιβύη. Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει για την επιχείρηση της ΕΕ «Ειρήνη» και θα δέχεται όλους τους αφρικανούς μετανάστες στην Κρήτη, κατά κύριο λόγο. Στην Λιβύη δραστηριοποιείται ενεργά η Άγκυρα και ελέγχει μέσω του Σάραζ τις ροές των μεταναστών προς την Ευρώπη. Είναι βέβαιο ότι πολλοί Σύριοι τουρκμένοι μισθοφόροι θα επιλέξουν την οδό διαφυγής προς την Ευρώπη, καθόσον ο Ερντογάν έχει ήδη αθετήσει τις υποχρεώσεις του προς τους Σύριους τζιχαντιστές (Πληρωμές, ιατρική περίθαλψη, κλπ). Όλοι αυτοί θα έλθουν στην Ελλάδα και θα μετατραπούν σε  συμπολίτες μας. Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη, η βαθύπλουτη κυρία της Κρήτης, υποστήριξε ότι πρέπει  «να έλθουν οι πρόσφυγες στην Κρήτη για να μαζεύουν ελιές». Πιθανότατα όμως μαζί με τις ελιές να φέρουν και τον κορονοϊό που θερίζει στην Λιβύη.

Οι τρείς άξονες εισβολής μουσουλμάνων και φορέων του κορονοϊού θα ενισχυθούν και από τους «ντόπιους συναδέλφους τους», οι οποίοι θα δραστηριοποιούνται εκτός από τα νησιά και στις 28 νέες μουσουλμανικές πόλεις που ιδρύσει ο κ.  Μητσοτάκης. Οι πόλεις αυτές θα αποτελέσουν τις ισλαμικές «φαβέλες» μέσα στις οποίες θα οργιάζει το έγκλημα και η τουρκική προπαγάνδα. Δεν θα είναι κλειστές, όπως έντεχνα διατείνονται κρατικοί φορείς, αλλά ορθάνοικτες. Θα αποτελέσουν χώρους εξορμήσεως προς τις  γύρω περιοχές των κάθε λογής εγκληματιών, κατατρομοκρατώντας τους ντόπιους πληθυσμούς. Στο εσωτερικό τους θα επικρατεί εκτός από την ανομία, η βρώμα και θα ευδοκιμούν οι κάθε λογής ασθένειες και επιδημίες. Ο κορονοϊός εκεί θα βρει τον καλύτερο χώρο διάδοσης, λαμβανομένου υπόψη ότι οι ελληνικές αρχές δεν τολμούν να ελέγξουν και να επιβάλουν τους νόμους και την τάξη σε αυτούς τους χώρους. Είναι γνωστή άλλωστε η κοσμιωτάτη διαγωγή και συμπεριφορά των «συμπατριωτών μας μουσουλμάνων» σε αστυνομικά όργανα που τόλμησαν να τους παρατηρήσουν στη Μόρια και αλλού.

Με τη στρατηγική αυτή ο Ερντογάν εκτιμά ότι αφενός θα αλλοιώσει τον ελληνικό πληθυσμό και αφετέρου θα τον αποδεκατίσει βιολογικά και οικονομικά. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας του Ελληνισμού είναι η πλήρης απεμπόληση της πολιτικής του κατευνασμού προς την Τουρκία, η οποία μας επέφερε τόσα δεινά, και η υιοθέτηση της πολιτικής της ανάσχεσης και αποτροπής, που επιτυχημένα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον Έβρο.

Ο κ. Μητσοτάκης λειτούργησε έξυπνα και έσωσε την Ελλάδα και τον εαυτό του με τις πρωτοβουλίες που έλαβε τόσο στην Θράκη, όσο και σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Όμως οι μεγάλες απειλές και προκλήσεις είναι μπροστά μας. Πρέπει να ενεργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά γιατί διαφορετικά χάνεται η χώρα και μαζί της και αυτός.

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Έσπασαν το φράγμα των 2.000 οι θάνατοι στη Γερμανία, πάνω από 108.000 τα κρούσματα (Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ)
Επόμενο άρθροΗ Lufthansa, ο εθνικός αερομεταφορέας της Γερμανίας, χάνει 1 εκατ. ευρώ κάθε ώρα που περνάει εξαιτίας της πανδημίας
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.