Κοπή Πίτας Σ Ε.Ρ.Β.Α.Ν. 2024

Tην Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο εκδηλώσεων “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ” στη Μελίκη Ημαθίας, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2024 της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Βέροια Αλεξάνδρεια Νάουσα με τη συμμετοχή μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ Χαράλαμπος Τσαγκαλίδης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Ε.Ρ.Β.Α.Ν. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο της Ενώσεως. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και η Ε.Ρ.Β.Α.Ν να συνεχίσει δυναμικά το έργο της με την εθελοντική  προσφορά της στο τομέα ραδιοεπικοινωνιών άλλα και την γενική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο όπου αυτή χρειάστηκε.

Τέλος ο Πρόεδρος κ. Τσαγκαλίδης Χαράλαμπος ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο του τμήματος πολιτικής προστασίας Π.Ε. Ημαθίας  κ.  Κωνσταντίνο Βεργώνη και τον προκάτοχο του κ. Γεώργιο Μπαρμπαρούση που μας τίμησαν με την παρουσία τους.        Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο συνάδελφος SY 2 DZY

Την κοπή πίτας ακολούθησε γεύμα και γλέντι με χορό.                                                                                                       Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου και της προσφοράς της Ε.Ρ.Β.Α.Ν.

               ΕΡΒΑΝ11111 ΕΡΒΑΝ5652 ΕΡΒΑΝ8154748

 Ο  Πρόεδρος                                            ο  Γραμματέας

 SV 2 JQA                                                    SV 2 OHA

Χαράλαμπος   Τσαγκαλίδης                         Αβραάμ Νερκίζογλου

Προηγούμενο άρθροΔ/Κ Σταυρού: Ανακοινώθηκαν πορίσματα εκτίμησης ζημιών από την βροχόπτωση της 10ης Μαΐου 2023
Επόμενο άρθροΣύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους: Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας