Καλαμοκαβαλάρηδες στην Αλεξάνδρεια και αλλού… – Γράφει ο Πέτρος Κεφαλάς

Καλαμοκαβαλάρηδες, έρχονται από το παρελθόν, κινούνται στο παρόν και χάνονται στο μέλλον…

Γράφει ο Πέτρος Κεφαλάς

Όσο πλησιάζουμε προς την διεξαγωγή των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβαίνει το εξής παράδοξο εδώ στην Αλεξάνδρεια: Περισσότερο ενδιαφέρον δείχνει γι΄ αυτές το  παρασκήνιο που ανενόχλητο είχε δράσει στις προηγούμενες εκλογές, παρά όλοι αυτοί που θα θέσουν υποψηφιότητα.

Και το τονίζω, είχε δράσει ανενόχλητα γιατί τότε δεν υπήρχε ο Έμβολος, ενώ τώρα να μην αναμένουν με την τακτική του φτύνω – γλύφω – ξαναφτύνω να εισπράξουν αυτά που ονειρεύονται και αναμένουν.

Τώρα εξαρτάται και από τους υποψήφιους ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν… Επιθυμούν να ακουστούν 1-  από τον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό;  ή 2- σε όλη την περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, της Κεντρικής Μακεδονίας και σε όλη την Ελλάδα; Πάντως εάν θέλουν το δεύτερο ο Έμβολος είναι εδώ!

Μερικοί που δεν κατέχουν το δημοσιογραφικό άθλημα και ενώ απευθύνονται σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό, εν τούτοις όμως διατυμπανίζουν με κομπασμό, ότι η αναγνωσιμότητα του site  τους είναι τέτοια, σα να απευθύνονται σε  δέκα εκατομμύρια και βάλε κοινό. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θεωρούν  τους  πενήντα με εξήντα νοματαίους που τους διαβάζουν επιγραμματικά, ότι διάγουν βαθύ ύπνο…

 Για να γνωρίζετε ένα site με 5 – 12 ειδήσεις και χωρίς τη συνδρομή των «μαϊμού κλικ» η θέση  του στο alexa  είναι κατά προσέγγιση 3.500 – 4.000. Σκεφθείτε μόνο ότι την ιστοσελίδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ την επισκέπτεται καθημερινά το σύνολο των site της χώρας και βρίσκεται στο alexa στη θέση 500 – 700… Τα συμπεράσματα δικά σας…

Και μια υπενθύμιση: Ο Έμβολος έγινε ο χειρότερος εφιάλτης τους επειδή τον θεωρούν ανταγωνιστικό τους site.  Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ό Έμβολος μαζί τους αυτό είναι μια άλλη ιστορία που απαιτεί για να αναλυθεί και τη συνδρομή της κλινικής ψυχιατρικής. Για την ώρα πάντως ο Έμβολος, στην Ημαθία τουλάχιστον, δεν έχει ανταγωνιστικό site.

Αυτά τα ολίγα πάλι… Μη ξεχνάτε ότι οι καλαμοκαβαλάρηδες καλπάζουν συνεχώς, ενώ σπανίως αφιππεύουν και για πολύ λίγο τον κάλαμον. Σίγουρα όλοι σας τους συναντήσατε, αλλά και αν δεν τους ανταμώσατε, κάποια στιγμή, κάποια μέρα, κάποια ώρα θα τους δείτε να καλπάζουν στην Αλεξάνδρεια ή κάπου αλλού… Αναμείνατε λοιπόν.

Προηγούμενο άρθροΕΡΕΥΝΑ: Θα εμπλακούν και άλλα ονόματα αν καταθέσει το «βαθύ λαρύγγι» για τις φρεγάτες;
Επόμενο άρθροΠέτρος Κουμουτσάκος: Οι υπολογιστές σηματοδοτούν την 4η βιομηχανική επανάσταση