Ηowden Ηellas: Χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Αντισφαίρισης στους Προκριματικούς Αγώνες Davis Cup

Χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Αντισφαίρισης στους Προκριματικούς Αγώνες Davis Cup

 

Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα στηρίζει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας αντισφαίρισης.

Αθήνα 03.02.2023 – H Howden Ελλάδας υποστηρίζει χορηγικά την Ε.Φ.Ο.Α. και την ελληνική ομάδα αντισφαίρισης, με αρχηγό τον Στέφανο Τσιτσιπά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των προκριματικών αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών DAVIS CUP 2023 – Greece vs Ecuador, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «O.A.K.A. – Κλειστό Γήπεδο Νίκος Γκάλης» το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή αναμέτρηση για το ελληνικό τένις, η Ηοwden πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, των αθλητών και των τεχνικών της ομάδας, στην οποία εκτός από τα στελέχη της εταιρίας, συμμετείχαν φίλοι του ευγενούς αθλήματος και εκπρόσωποι της αθλητικής ειδησεογραφίας.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι μικροί φίλοι του τένις, οι οποίοι είχαν τη χαρά να γνωρίσουν τους Έλληνες αθλητές και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την πρόκριση.

Ο Παναγιώτης Δούμας, Μember of the EXCO, Howden Hellas, τόνισε: «Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών, της διοίκησης της Ομoσπονδίας, καθώς και σημαντικών παραγόντων τους ελληνικού επιχειρείν, αποτελεί για όλους εμάς μεγάλη τιμή. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που η Howden Ηellas έχει αναλάβει χορηγικό ρόλο σε μια τόσο σημαντική για τη χώρα μας και το ελληνικό τένις διοργάνωση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διήμερους αγώνες και θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε όλες τις σημαντικές προκλήσεις».

Στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού της η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, CEO Howden Hellas, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που μας δίνεται η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε την ΕΦΟΑ, τους αθλητές Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο, τον προπονητή Δημήτρη Χατζηνικολάου και βεβαίως όλους τους τεχνικούς, που καθημερινά αγωνίζονται για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας, που ξεπερνούν τον εαυτό τους για να φέρουν αποτελέσματα που μας κάνουν όλους περήφανους.

Ο Όμιλος Howden παραδοσιακά  στηρίζει τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες που καλλιεργούν το πνεύμα της ευγενούς άμιλας και σήμερα,  μέσω της χορηγίας Davis Cup, μας δίνεται η ευκαιρία, ως Howden Hellas,  να μεταφέρουμε αυτήν την παράδοση και στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει διεθνώς, μέσω των αθλητών της, στις μεγάλες διοργανώσεις αντισφαίρισης.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από καρδιάς τον αρχηγό Στέφανο Τσιτσιπά και βεβαίως όλα τα μέλη της ομάδας και της Ομοσπονδίας και να ευχηθώ σε όλους όσους μας τιμάτε με την παρουσία σας, πολλές και μεγάλες νίκες και επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων.»

Στις φωτό (από αριστερά):

  1. Παναγιώτης Δούμας, Στέφανος Τσιτσιπάς, Κωνσταντίνα Καπετανάκη.
  2. Κατερίνα Αναστασοπούλου, Αντώνης Καρπετόπουλος, Γιάννης Δουβής, Σπύρος Καπράλος.
  3. Πέτρος Τσιτσιπάς, Απόστολος Μιχαλάκας, Χρήστος Φωτάκης, Στέφανος Τσιστιπάς, Σπύρος Καπράλος, Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας.
  4. Αθανάσιος Ζαννιάς, Δημήτρης Χατζηνικολάου, Νίκος Γαβαλάς, Απόστολος Μιχαλάκας, Νίκος Τζέκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ HOWDEN ΕΛΛΑΔΑΣ

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερους από 150 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους 2.500 εταιρικούς πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

Προηγούμενο άρθροΥφΑΑΤ, Σ. Κεδίκογλου: Οι παρεμβάσεις για την αειφόρο ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ για έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων