Ιωάννινα: Οι ισχυροί μετασεισμοί έβγαλαν στους δρόμους και τις πλατείες τους κατοίκους

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από τις 03.30 τα ξημερώματα οι κάτοικοι των Ιωαννίνων έχουν βγει στους δρόμους και τις πλατείες καθώς η έντονη σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται και μάλιστα με ισχυρές δονήσεις. Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι μετασεισμικές δονήσεις κυμαίνονται από τους 4,4 ως και τους 4,9 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Στους δρόμους της πόλης έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς οι περισσότερες οικογένειες έχουν βάλει τα παιδιά τους στα αυτοκίνητα και κατευθύνονται στην παραλίμνια περιοχή.

ioannina-sismos-10-2016
ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – Κάτοικοι των Ιωαννίνων πήγαν στις πλατείες και διανυκτέρευαν στα αυτοκίνητα τους Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Οι κάτοικοι στις πόλεις και στα χωριά βρέθηκαν στις πλατείες λόγω του ισχυρού σεισμού που είχε επίκεντρο 3 χιλιόμετρα νότια του Παρακάλαμου και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/Δημήτρης Ραπακούσης

Σε επιφυλακή έχει τεθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Λόγω της μετασεισμικής δραστηριότητας, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία Ηπείρου, έχουν αυξηθεί τα προβλήματα λόγω πτώσης βράχων στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο και μηχανήματα δουλεύουν πυρετωδώς για να ανοίξουν οι δρόμοι.

Προηγούμενο άρθροΠλήθος κόσμου συρρέει στα πρακτορείο του ΟΠΑΠ για τα 4 εκατ. ευρώ του Τζόκερ
Επόμενο άρθροCooking recipes: A salad, a “bomb” of vitamins. Cool original and above all easy.