Ημαθίων: Χρυσός και πάλι ο Αποστολίδης

Στο δυνατό διεθνές τουρνουά του Ostalb διακρίθηκε για άλλη μια φορά ο Αλεξανδρινός παλαιστής Άγγελος Αποστολίδης.

Με την συμμετοχή 240 αθλητών από πέντε χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία), διεξήχθη χθες 30 Οκτωβρίου του 2016 στο Aalen της Βυρτεμβέργης το ετήσιο διεθνές τουρνουά Ostalb.

hmathion-1Στον πρώτο γύρο των 58 κιλών ελευθέρας πάλης ο Αποστολίδης αντιμετώπισε τον Τουρκικής καταγωγής Emre Kalay του συλλόγου KSV Aalen 05, τον οποίο κέρδισε με πτώση.

Στην δεύτερη αναμέτρηση πάλεψε με τον αθλητή του ASV Schwäbisch Hall, Oliver Gerliz κερδίζοντάς τον στα σημεία 0-7, ενώ στο τελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε τον δυνατό Ελβετό αθλητή Daniel Loher (RS Kriessern) τον οποίο κέρδισε σε έναν αμφίρροπο αγώνα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του.

hmathion-2Να σημειώσουμε εδώ ότι κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του Θόδωρου Αποστολίδη, η τετραμελής αποστολή του TSV Musberg κατέκτησε εκτός του χρυσού και δύο χάλκινα μετάλλια.

Διαβάστε περισσότερα: ΗΜΑΘΙΩΝ

Προηγούμενο άρθροΗ ΟΝΝΕΔ Ημαθίας ζητά στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ
Επόμενο άρθροΑπό 31 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2016 οι αιτήσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» στην Π.Ε Ημαθίας