Ημαθία: Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Νεφροπαθών

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ημαθίας εκπροσωπεί επάξια πολλά χρόνια τώρα με τις δράσεις του δεκάδες μέλη, αιμοκαθαρόμενους ασθενείς του νομού μας. Πρόκειται για έναν δραστήριο και ευαισθητοποιημένο σύλλογο, ο οποίος ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ασθενείς αλλά και στην έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρησή τους για θέματα που τους απασχολούν. Συμβάλει καταλυτικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, με ποιοτικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΚΛΕ, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και παραβρέθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου. Το Π.Τ. εκπροσώπησαν η πρόεδρος Σέβη Γεωργιάδου και η ταμίας Πωλίνα Ταναμπάση ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο κο Λιόλιο Αθανάσιο και άλλα μέλη του συλλόγου όπου εκφράστηκε η επιθυμία για μελλοντικές κοινές δράσεις.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας να έχουν καλή χρονιά, με ελπίδα, δύναμη και κουράγιο σ΄ αυτούς και τις οικογένειές τους.

Εκ του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο 04/02/2023 άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο εστιατόριο τσιγγάνικης κουζίνας “Amalin” στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΟι Θεατρομπόμπιρες σας προσκαλούν στο πιο διασκεδαστικό αποκριάτικο πάρτι της χρονιάς!!!