Ηλεκτρονική… Black Friday – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας

Τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές, έχουν οι καταναλωτές από την 1η έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, διάστημα κατά το οποίο πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, στα πρότυπα της Black Friday. Χατίρι

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει την δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και στην σταθερή ανοδική αύξηση  του αριθμού των καταναλωτών που επιλέγουν για τις αγορές τους τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι Έλληνες καταναλωτές εξοικειώνονται χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο με τις ηλεκτρονικές αγορές. Αυτό αποδεικνύεται και από τους αριθμούς καθώς και μέσα στην κρίση τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρουσιάζουν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.  Ας ελπίσουμε ότι έστω και κάτω από τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην εγχώρια αγορά, να ανακάμψει επιτέλους η ελληνική οικονομία!

 

Προηγούμενο άρθροΤα Παιδιά της Άνοιξης: Πρόσκληση σε απογευματινή εκδήλωση γεμάτη κέφι και αγάπη από τα παιδιά
Επόμενο άρθροAνακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας Για την εταιρεία «Καρυπίδης ΑΒΕΕ»
Δημοσιογράφος REALnews Οικονομικό ρεπορτάζ