Ιδού τι κάναμε, ιδού τι θα κάνουμε – Γράφει ο Χρόνης Ακριτίδης

Λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, γίνεται σαφές όλο και περισσότερο ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το μοναδικό κόμμα της χώρας με δομημένη πολιτική σκέψη, σχέδιο και προοπτική.

Γράφει ο Χρόνης Ακριτίδης

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, οι πολίτες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι η πρώτη τετραετία της ΝΔ υλοποίησε τις κεντρικές προεκλογικές δεσμεύσεις που είχε λάβει  το 2019. Κι επειδή η μνήμη κάποιων είναι ασθενής, ας θυμηθούμε:

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προστάτευσε τα σύνορά μας, ενίσχυσε την εθνική άμυνα με σοβαρά εξοπλιστικά προγράμματα και σταμάτησε εν τη γενέσει τους, σχεδόν το σύνολο των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αύξησε τις συντάξεις και τρεις φορές τον κατώτατο μισθό.

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ψηφιοποίησε το κράτος και το έφερε μέσα στα σπίτια και στα γραφεία των Ελλήνων, δίνοντας τέλος στις απαράδεκτες σοβιετικές ουρές που αποτελούσαν καθεστώς στις συναλλαγές με το δημόσιο τομέα.

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μείωσε την ανεργία από το 17% που την παρέδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στο 11% !

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μείωσε την φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ, καθώς και τις εισφορές. Προχώρησε δε με ταχύτατα αναπτυξιακά βήματα προς το μέλλον.

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντιμετώπισαν υποδειγματικά την πανδημία, δημιούργησαν σχέδιο κι εφάρμοσαν υποδειγματικό τρόπο εμβολιασμών, που αντιγράφηκε από μεγάλα κράτη, ενώ μερίμνησε για την κρατική στήριξη όσων επλήγησαν.

* Η ΝΔ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκατέστησε το κύρος της χώρας κι η ελληνική κυβέρνηση απολαμβάνει αναγνώριση και σεβασμό στα διεθνή φόρα. Η χώρα από φτωχός συγγενής, έγινε ισχυρός εταίρος.

Κοντολογίς, η ΝΔ κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκαναν πράξη την πλειοψηφία όσων εξήγγειλαν το 2019. Με όφελος για τους Έλληνες και την Ελλάδα.  Τώρα, ετοιμάζονται με την ψήφο της κοινωνίας να πάνε τη χώρα στην επόμενη πίστα. Με συγκεκριμένους και γήινους στόχους, όπως:

* Κι άλλη μείωση εργοδοτικών εισφορών.

*Αυξήσεις των μισθών έως και 25%, με προοπτική ο κατώτατος  μισθός να φτάσει στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας.

*Κατάργηση, έως το 2027, του τέλους επιτηδεύματος.

*Επέκταση του προγράμματος «Σπίτι Μου», που απευθύνεται στους πιο αδύναμους νέους, με επιπλέον 10.000 σπίτια.

*Ενίσχυση του ΕΣΥ, σε μέσα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

*Βήματα για την ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης.

Ναι, η Ελλάδα πάει μπροστά. Με σύγχρονες πολιτικές, πέραν ιδεοληψιών και μίζερων πολιτικών επιπέδου μεσοπολέμου κι εμφυλίου. Κι η κοινωνία το αντιλαμβάνεται. Μαζί με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιθυμεί ένα και μόνο: Να προχωρούν μαζί! Σταθερά, Τολμηρά και Μπροστά!

Η πολιτική σταθερότητα καθίσταται κορυφαία εθνική προτεραιότητα κι αναγκαιότητα και τροχιά προόδου για την Ελλάδα μας. Κι όλα αυτά αποτελούν καθοριστικά κριτήρια για τις ψήφους μας…

Ο Χρόνης Ακριτίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ».

Προηγούμενο άρθροΝ. Δένδιας σε Αλβανία: «Να αφεθεί ελεύθερος ο Μπελέρης» -Τη Δευτέρα θα θέσει το θέμα στις Βρυξέλλες
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: “Η πιο βαθιά αντισυστημική και τιμωρητική ψήφος για το σύστημα Μητσοτάκη, είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ”