ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Γιόρτασε την Αποκριά στον παιδότοπο “Fun Park”

 

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ “Fun Park”

Οι μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, γιόρτασαν και φέτος την Αποκριά με μεγάλη διάθεση και κέφι.  Την Τσικνοπέμπτη συμμετείχαν και απόλαυσαν την καθιερωμένη υπαίθρια εκδήλωση, στο χώρο του σχολείου με ψήσιμο, χορό, μουσική και πολύ κέφι, ντυμένοι/ες με αποκριάτικες στολές.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, ντυμένοι/ες καρναβάλια, διασκέδασαν στον παιδότοπο Fun Park της Αλεξάνδρειας.

DSCN6833

Οι ιδιοκτήτες του όμορφου, εξοπλισμένου και λειτουργικού  παιδότοπου, Μπογιατζής Ευάγγελος και Κατερίνα, προσέφεραν το χώρο αποκλειστικά στους/στις μαθητές/τριες μας, όπου με πολύ διάθεση, προθυμία και ευαισθησία, φρόντισαν με  φαγητό και μουσική, να ψυχαγωγηθούν  με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Οι μαθητές/τριες μας για αρκετές ώρες έπαιξαν, χόρεψαν με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών του σχολείου και των υπεύθυνων του παιδότοπου και απόλαυσαν τους χυμούς και τα τοστ που η κ. Κατερίνα Μπογιατζή ετοίμασε ειδικά για τους μαθητές/τριές μας.

Το μεσημέρι με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ευχαριστούμε  τους ιδιοκτήτες του παιδότοπου Fun Park”, Μπογιατζή Ευάγγελο και Κατερίνα, που για ακόμη μια φορά διέθεσαν τον όμορφο χώρο τους.

Προηγούμενο άρθροΔείτε ποιες περιοχές τις Ελλάδας χτυπάει περισσότερο ο καρκίνος
Επόμενο άρθροΈρχεται ολική έκλειψη ηλίου στις 20 Μαρτίου. Θα είναι ορατή σε όλη την Ευρώπη!