Η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα για το νοσοκομείο της Νάουσας

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του σωματείου των εργαζομένων η Συρμούλα Τζήμα επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας.

Συναντήθηκε με την πρόεδρο των εργαζομένων κ. Στέλλα Ζάλιου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι της έθεσαν τα βασικά τους αιτήματα σχετιζόμενα με τη θέση του νοσοκομείου στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, την ισχυροποίηση του στην περιοχή και την ενίσχυση του με επιπλέον προσωπικό, της έθεσαν επίσης την ανησυχία τους σε σχέση με τον νέο θεσμό των απογευματινών χειρουργείων και την υποστελέχωση.

Παράλληλα συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου κ Λυκοστράτη Κωνσταντίνο, ο οποίος της ανέλυσε διεξοδικά όλα τα δεδομένα και τα επιτεύγματα του νοσοκομείου, όπως και τους μελλοντικούς στόχους για αυτό. Εποικοδομητική ήταν και η συνάντησή της με τη διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ.  Έλλη Χατζηστυλλή και τους αρμόδιους τομεάρχες.  Όπως δήλωσε η κ. Τζήμα: «Το νοσοκομείο της Νάουσας είναι ένα νοσοκομείο με υψηλές αποδόσεις, στόχους και αποτελέσματα που παρέχει υγειονομική φροντίδα στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ενίσχυση και την ισχυροποίηση του ώστε σε αγαστή συνεργασία και διαλειτουργικότητα, όπου χρειάζεται, με το νοσοκομείο της Βέροιας, να συνεχίσουν να αποτελούν τους δύο σημαντικούς υγειονομικούς πόλους της περιοχής, προσφέροντας ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας έχουν πρωτοστατήσει στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων όσων αφορά τις υγειονομικές δομές της περιφερειακής μας ενότητας. Τα νοσοκομεία μας όπως και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτά δέον να αποτελούν προτεραιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ως αιρετοί οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε τα αιτήματα και τους προβληματισμούς, να είμαστε στο πλευρό τους και να προωθούμε αποτελεσματικές λύσεις».

Συρμ Τζημα νοσ Ναουσ777 Συρμ Τζημα νοσ Ναουσ482

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Οι Σοσιαλιστές έχουμε χρέος να προσφέρουμε μια νέα ελπίδα απέναντι στη συντήρηση, τον λαϊκισμό και την ακροδεξιά»
Επόμενο άρθροΤο κανάλι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στο youtube – Η εφαρμογή AgriSnap– GR παρέχει πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ