Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας-Προοδευτική Συμμαχία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αύριο Τετάρτη είναι μια σημαντική μέρα κατά του ναζισμού και των απάνθρωπων εγκλημάτων τους όχι μόνο στη σημερινή εποχή αλλά και για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας  στο  παρελθόν.

Αύριο  η ελληνική δικαιοσύνη δίνει την δική της απάντηση για μια ακόμη φορά στους ναζιστές.

 Αύριο η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να δικαιώσει την ελληνική κοινωνία με την απόφαση της  να στείλει τους “Ναζί στη φυλακή΄΄.  Θα δικαιώσει τον αγώνα χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών που πολέμησαν τον Ναζισμό και θυσίασαν τη ζωή τους, ώστε να βροντοφωνάζουμε για δεκαετίες“ ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ  ΦΑΣΙΣΜΟΣ΄΄.

Η ελληνική κοινωνία αύριο Τετάρτη ανανεώνει το ραντεβού της ενάντια σε κάθε είδος φασισμού, ρατσισμού, ξενοφοβισμού, σε κάθε βία, όχι μόνο στη δικαστική  αίθουσα, όπου αναμένεται η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε κάθε πλατεία, δρόμο , στενό αυτής της χώρας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις .

Με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση, η Δημοκρατία κερδίζει έδαφος, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα  γίνεται πρωταρχικός στόχος στις σύγχρονες κοινωνίες.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Αύριο  Τετάρτη  7 Οκτωβρίου κάθε Δημοκράτη πολίτη, κάθε προοδευτικό άνθρωπο ,  κάθε Αριστερό, κάθε αντιναζιστή  κάθε αντιφασίστα, να δώσει βροντερό παρών στην πλατεία Δημαρχείου στις 1 το μεσημέρι, ενώνοντας την φωνή τους με εκατομμύρια άλλους , γυρίζοντας την πλάτη σε κάθε ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, χτίζοντας το αντιφασιστικό μέτωπο

Μαζί με τους ζωντανούς περιμένουν και τα εκατομμύρια των νεκρών. Τα αμέτρητα θύματα του ναζισμού και των κάθε λογής ταγμάτων του θανάτου.

Ποτέ και πουθενά δεν ήταν αθώοι!

                                                              Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ

                                                            ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Πωλείται επιχείρηση εστίασης σε κεντρική οδό
Επόμενο άρθροΗλίας Τσέχος: Εκδρομή στο  Φαράγγι Κράστας με τους Θεσσαλονικείς ”ΕΝΙΠΕΑΣ” Σάββατο 10/10/2020