Η Ελένη Μαυροπούλου από Αλεξάνδρεια πρώτη στο Ν. Ημαθίας με 19.275 μόρια

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Η πρώτη του νομού Ημαθίας στις Πανελλήνιες 2019 Πρώτοι των Πρώτων: Η Ελένη Μαυροπούλου συγκαταλέγεται στους «Πρώτους των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 19.275 μόρια, την μεγαλύτερη βαθμολογία στο νομό Ημαθίας.

Η Ελένη Μαυροπούλου μιλά στα «Φοιτητικά Νέα» και δηλώνει πως: «Είναι η δεύτερη φορά που δίνω πανελλήνιες. Η πρώτη ήταν πριν δύο χρόνια μέσω του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας από όπου πέρασα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών. Συνειδητοποίησα όμως πως ο συγκεκριμένος επαγγελματικός κλάδος δεν ήταν αυτό που αποζητούσα.

Αποφάσισα έτσι να φοιτήσω δύο χρόνια στο 1ο επαλ Αλεξανδρείας, στον τομέα υγείας και να ξαναδώσω πανελλήνιες. Έτσι, με πολύ προσπάθεια, διάβασμα και υπομονή, κατάφερα να συγκεντρώσω 19.275 μόρια με τα οποία διεκδικώ μια θέση στην Ιατρική Θεσσαλονίκης.  Φυσικά στην επιτυχία αυτή μεγάλο ρόλο είχε η βοήθεια τόσο της οικογένειας μου όσο και των καθηγητών του σχολείου και των φροντιστηρίων μου.

Ως συμβουλή για τους επόμενους υποψήφιους: να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να μην τα παρατάνε μέχρι να πετύχουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν.»

Προέλευση: Foititikanea.gr