Η Διμοιρία Ημαθίας γέμισε τις σελίδες του Έπους στον Έβρο με δύναμη και θάρρος!

Με μεστό και ουσιαστικό λόγο χαιρέτισε ο Τάσος Μπαρτζώκας την 24η Γενική Συνέλευση Αστυνομικών Ημαθίας, επιβεβαιώνοντας τη δυνατή σχέση που διατηρεί με το Αστυνομικό Σώμα.

 

Επισημαίνοντας ότι τα συναφή ζητήματα που συζητήθηκαν συνδέονται άρρηκτα με την εκπλήρωση της αποστολής της Αστυνομίας να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και δίπλα σε κάθε πολίτη, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας, ο Βουλευτής τάχθηκε εκ των προτέρων, υποστηρικτικά δίπλα στους Αστυνομικούς.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την προσφορά της Αστυνομίας στην Ημαθία τα δύο χρόνια της πανδημικής κρίσης, λέγοντας ότι «η επαγρύπνησή σας για την τήρηση της ασφάλειας των πολιτών, επιδεικνύοντας την ίδια στιγμή διακριτικότητα και κατανόηση για τις τοπικές ανάγκες, αξίζουν τις ευχαριστίες όλων μας».

Ο Βουλευτής δεν παρέλειψε από το βήμα να συγχαρεί και την πρώτη εμπλεκόμενη Διμοιρία Ημαθίας που φύλαξε τις σύγχρονες Θερμοπύλες των συνόρων μας στον Έβρο, αναφέροντας ότι κέρδισαν άξια μια θέση, στην ηρωική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. «Ο Έβρος δεν έπεσε χάρη σε εσάς!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Βουλευτής συνεχάρη και τα παιδιά των Αστυνομικών της Ένωσης, τα οποία βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, ευχόμενος «να είναι πάντα η ζωή τους γεμάτη από την γλύκα της επιτυχίας».

Προηγούμενο άρθροΗ εισαγωγική τοποθέτηση από την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ ΑΕ και εθελοντές αναμορφώνουν τον «Κόκκινο Δρόμο» στο Καλοχώρι