Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Η Ευρώπη δεν είναι ούτε παράδεισος ούτε κόλαση. Είναι ένα πείραμα σε εξέλιξη. Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία συντελείται συνένωση κρατών σε τέτοια έκταση με δημοκρατικές διαδικασίες. Μόνο αν συμμετάσχουμε, μπορούμε να το συνδιαμορφώσουμε.

Ποια θα είναι η Ε.Ε. του μέλλοντός μας; Μια ομοσπονδία ανάλογη των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής ή απλώς μια ζώνη ελεύθερου εμπορίου όπως κάποτε η ΕΟΚ;

Η Ευρώπη δεν είναι ούτε παράδεισος ούτε κόλαση. Είναι ένα πείραμα σε εξέλιξη. Πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία συντελείται συνένωση κρατών σε τέτοια έκταση με δημοκρατικές διαδικασίες. Μόνο αν συμμετάσχουμε, μπορούμε να το συνδιαμορφώσουμε. Ποια θα είναι η Ε.Ε. του μέλλοντός μας; Μια ομοσπονδία ανάλογη των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής ή απλώς μια ζώνη ελεύθερου εμπορίου όπως κάποτε η ΕΟΚ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θεωρεί ότι η ευρωπαϊκή προοπτική είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο μείζονος εθνικής σημασίας. Γι’ αυτό προτείνει ως υποψήφιους ευρωβουλευτές ανθρώπους με διεθνή πείρα, διεθνή κουλτούρα, διεθνή οπτική.

Η παρουσίασή τους, μαζί με την παρουσίαση των θέσεων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ για την Ε.Ε., θα γίνει την Δευτέρα 22 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στις 19:30.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι