Η … αρτιμελής επιτροπή, ο ΓΑΠ, ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Πολλά εν ολίγοις σήμερα

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

@Νομίζω ότι τη Νοτοπούλου , τη φέρελπι βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να της ζητάμε να κάνει δηλώσεις πιο συχνά, αφού αποδεικνύεται αστείρευτη πηγή γέλιου. Προχθές σε ερώτηση δημοσιογράφου για την συμμετοχή του κόμματός της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Novartis –  Ρασπούτιν, απάντησε ότι η εκπροσώπηση θα είναι…. αρτιμελής !!!

@ Υπενθυμίζω άλλες μεγάλες στιγμές της: «Είχα συνάντηση με τον  διευθύνων (σσ. Αντί του σωστού διευθύνοντα) σύμβουλο της…».  Η σπουδαία στιγμή της ήταν κατά τη διάρκεια της… «αυτοψίας» που πραγματοποίησε στο σημείο της κατάρρευσης της γέφυρας στην Καβάλα στις 9 Νοεμβρίου του 2018. Συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη, είπε: «Εφ όσον δεν είναι επαρκές οι δυνάμεις, τότε θα συνδράμουν κι άλλες υπηρεσίες…». Άλλη φορά, θέλησε να πει ότι «πρέπει να δώσουμε καινούργιο νόημα στην πολιτική». Το πήγε από εδώ, το πήγε από εκεί και το μπουμπούνισε: «Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν ότι αξίζει.

Ήθελε προφανώς να πει: «να επανανοηματοδοτήσουμε την πολιτική».

Φυσικά η κορυφαία στιγμή της αγράμματης και υπερφίαλης αυτής πολιτικού ήταν… ο Τσέο! Τότε με την υπόθεση της Thomas Cook που βγήκε στην τηλεόραση και επέρριψε ευθύνες στον CEO της βρετανικής εταιρείας αποκαλώντας τον «τσέο»! Ρίχνοντας το Twitter!

@ Πάντως, θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω και να συζητήσω με έναν ψηφοφόρο της Νοτοπούλου! Θα πλήρωνα κιόλας!

@ Μια είδηση που πέρασε απαρατήρητη. Οι φοιτητές της φιλοσοφικής  του ΑΠΘ, ζήτησαν αναπλήρωση μαθημάτων, εφαρμογή αντικαπνιστικού νόμου και περιορισμό αφισοκόλλησης. Ο κοσμήτορας τους βρήκε συντηρητικούς και ανιστόρητους για τους «αγώνες» των Πανεπιστημίων!!!
Ερώτηση: Σε ποια παράταξη λέτε ότι ανήκει ο κοσμήτορας; Γνωρίζει ότι αμείβεται από εμάς για να μεταδίδει γνώση κι όχι … επανάσταση κι… αγώνες;

Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί φεύγουν ή θέλουν να φύγουν όλο και περισσότεροι νέοι…

@ Μου μετέφερε  έμπιστος του μέγιστου ηγέτη Γιώργου Παπανδρέου –γνωστού ως ΓΑΠ- ότι διαφωνεί με την ενίοτε κριτική μου.

Ω ποία τιμή! Να διαφωνεί με την ημετέρα μετριότητα ο κόμης ΓΑΠ, πρώτος ιππότης της τάξεως του λουτρού της ΑΜ της πεφιλημένης αεροσυνοδού, πρώην Αυτοκράτειρας ημών Δήμητρας  της Μεγαλοπρεπούς!
Ωιμέ για την αφεντιά μου! Πρέπει να αυτοεξοριστώ εις νήσον Αγίας Ελένης,  να μάθω ν’ αλλάζω αλυσίδα ποδηλάτου εν κινήσει και τελικά να συγγράψω τριανταέξι ψαλμούς μετανοίας δια το κρίμα μου…

@ Αν σε θέλει η τύχη δεν φοβάσαι τίποτα. Πριν χρόνια, έσκασε μια βόμβα στα χέρια του τρομοκράτη Σάββα Ξηρού και εξαρθρώθηκε η 17Ν. Έτσι στήθηκε ο «μύθος» του αποτελεσματικού Χρυσοχοΐδη. Πριν λίγες ημέρες από μακακία ένας τρομοκράτης …πυροβόλησε τον άλλο!!! Κάπως σαν το «ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος»! Εξαρθρώνεται λοιπόν κι άλλη τρομοκρατική οργάνωση κι ο «μύθος» του Χρυσοχοΐδη μεγεθύνεται… Εύγε! Κι εις άλλα με υγεία!

@ Μη ξεχνιόμαστε. Το τείχος του Βερολίνου έπεσε πριν 30 χρόνια. Μαζί του παρέσυρε όλα τα σιδερόφρακτα φρούρια του … κομουνιστικού παραδείσου…

Αχ Πατρίδα μου γλυκιά από τι γλίτωσες!