Η … Αριστερή ηθική ανωτερότητα κι ο πρέσβης του Μαδούρο – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Όταν το 2016 βγήκε στην επικαιρότητα η ιστορία μιας εργαζόμενης Ελληνίδας στην πρεσβεία της Βενεζουέλας που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πρέσβη κι εν συνεχεία απολύθηκε,  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πάντα για να αποσιωπηθεί, η ιστορία. Μάλιστα οι τότε κυβερνώντες με προεξάρχοντα τον Παναγιώτη  Κουρουμπλή έκαναν επίθεση στον εύκολο στόχο, στα ΜΜΕ, ισχυριζόμενοι ότι όλα είναι προσπάθεια των ΜΜΕ και της τότε αντιπολίτευσης να πλήξουν την Αριστερά και την κυβέρνηση της!

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Προχθές και μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις περί παρομοίων ζητημάτων που συγκλονίζουν την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, η Ξένια Μπουζαρανίδου,  έσπασε τη σιωπή της μια εκ των γυναικών που υπέστησαν  τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πρέσβη της Βενεζουέλας, Φράνκλιν Γκονζάλες.  Μάλιστα μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ της είχε ζητήσει να  επιδείξει … πολιτική ωριμότητα και μη καταγγείλει το γεγονός!

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό.

Η εργαζόμενη στην πρεσβεία της Βενεζουέλας ανέφερε: «Το 2011 ξεκίνησα να δουλεύω στην πρεσβεία της Βενεζουέλα. Το 2012 ήρθε ο κ. Γκονζάλες και έκανε τη ζωή μας κόλαση. Όχι μόνο τη δική μου, αλλά και άλλων 4 γυναικών. Σε τέτοιο σημείο, που πήγαινα στη δουλειά και ήθελα να είμαι αόρατη. Να μη με βλέπει» είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο πρώην πρέσβης την παρενοχλούσε σεξουαλικά την ώρα που εκείνη εργαζόταν.

Προσέξτε:  Συμφώνως με όσα ήταν γνωστά από τότε μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά τώρα επιβεβαιώνονται, υπήρξε μεγάλη προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό. Ο οποίος αντί να αφήσει να φτάσει το θέμα στη Δικαιοσύνη, παρενέβη και με προσωπική του επιστολή στον Μαδούρο ζήτησε να αντικατασταθεί ο πρέσβης προκειμένου να μην προχωρήσει η καταγγελία των γυναικών!!

Ιδού τι έγραφε μεταξύ άλλων ο Τσίπρας στον Μαδούρο: «Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα, στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβαση σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στην Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα».

Προσέξτε: Ανάμεσα στα θύματα του πρέσβη ήταν και κόρη κορυφαίου στελέχους και υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ!! Κι αυτός σιώπησε! Εις βάρος ακόμη και του ίδιου του παιδιού του!

Την ίδια ώρα προέτασσαν την ηθική ανωτερότητα της Αριστεράς! Γνώριζαν και σιώπησαν για το… καλό του κόμματος!

Σκεφτείτε ότι προσφάτως ζητούσαν από την Μενδώνη να παραιτηθεί επειδή δήθεν … στήριξε τον Λιγνάδη, ενώ επιτίθονταν στη Νέα Δημοκρατία με αχαρακτήριστους χαρακτηρισμούς περί κόμματος  …βιαστών, παιδεραστών και άλλων παρομοίων αθλιοτήτων.

Παρά το ότι πολλά κυκλοφορούν στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία για το πρόσωπο που τότε είχε ζητήσει …σιωπή από τις γυναίκες ως ένδειξη… πολιτικής ωριμότητας και πριν αυτό δει το φως της δημοσιότητας  αφού ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, θα ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκάλυψη ενός τόσο θλιβερού περιστατικού, ακόμη και δια επιστολής Τσίπρα!

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Κυριακής 4 Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΑγορά ακινήτων: Η επόμενη ημέρα και οι εκτιμήσεις για τους επιμέρους τομείς της αγοράς – Ποια ακίνητα έχουν ζήτηση
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.