Γραφείο Τύπου της Ν.Δ.: Πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου Εθνικού Τακτικού Συνεδρίου

Συνεδρίασε νωρίτερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η οργανωτική επιτροπή του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του πρώην Προέδρου της  Βουλής,  πρώην Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτή κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Συμμετείχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης,  ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Τάσος Γαϊτάνης,  η εκπρόσωπος τύπου κα Έλενα Σώκου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Βασίλης Φεύγας, ο Γραμματέας Οργανωτικού – Διευθυντής Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Σύμβουλος Προέδρου κ. Θανάσης Νέζης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Ρωμανός.

Στην παρθενική αυτή συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής συζητήθηκαν εκτενώς ο οδικός χάρτης, οι προκλήσεις και οι στόχοι του επικείμενου συνεδρίου με βασικούς άξονες την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον νέο ρόλο που καλείται να παίξει το κόμμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης  αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης δήλωσε:

«Υλοποιώντας την εξαγγελία του Προέδρου του κόμματος, του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, είχαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής με επικεφαλής και τον Γραμματέα του κόμματος και τον Γενικό Διευθυντή και τους Γραμματείς τους αρμόδιους για την καλύτερη δυνατή επιτυχία του Συνεδρίου. Το οποίο θα δώσει την ώθηση στην Νέα Δημοκρατία -η οποία σήμερα κυβερνά- και που το κόμμα τη στηρίζει κριτικά και δίνει το όραμα το οποίο έχουμε μέσα από το πρόγραμμα που έχει κατατεθεί ήδη και έχει εγκριθεί από τον ελληνικό λαό.

Στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε ότι θα ‘ναι ένα Συνέδριο το οποίο θα είναι γιορτή της Δημοκρατίας, της Νέας Δημοκρατίας, οι συνθήκες μετά τις 7 Ιουλίου είναι εντελώς διαφορετικές και στο πλαίσιο αυτό με τη σοβαρότητα που διακρίνει το υπεύθυνο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσουμε στον Ελληνικό λαό το πρόγραμμά μας για το πως θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας, μέσα στο πλαίσιο το οποίο εγκρίθηκε στις 7 Ιουλίου».

Ο κ. Στεργίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης δήλωσε:

«Στις 7 Ιουλίου άλλαξε η εικόνα για τη χώρα. Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στο τέλος Νοεμβρίου νομίζω θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Δείτε τις δηλώσεις στο video

Προηγούμενο άρθροΝ.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Συλλυπητήριο μήνυμα
Επόμενο άρθροΒέροια: Συνάντηση του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα με τον Δήμαρχο Βέροιας