Γιάννης Παπαγιάννης: Ήρθε η ώρα του λογαριασμού για τον αόρατο δήμαρχο

“Καθώς λίγοι μήνες μας χωρίζουν πλέον από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, είναι καλό να θυμίσουμε στους συνδημότες και τις συνδημότισσες μας αυτά που υποσχόταν ο κύριος Βοργιαζίδης όταν αναλάμβανε το δημαρχιακό θώκο, στις 31 Αυγούστου του 2014.

Στην τελετή παράδοσης -παραλαβής εκείνη την ημέρα ο νέος δήμαρχος της Βέροιας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η διοίκησή του θα προσπαθήσει για την ολοκλήρωση της γέφυρας Κούσιου, για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης κάτω από το πάρκο της Ελιάς, για την ενίσχυση του δικτύου κοινωνικών δομών, για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ώστε να περιέλθει το Δικαστικό Μέγαρο στην κυριότητα του Δήμου, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας του Α.Π.Θ. από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο, για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει έργων ύδρευσης και αποχέτευσης στις δημοτικές κοινότητες. Πέντε χρόνια μετά, αφήνουμε τους πολίτες να κρίνουν ποιες από τις συγκεκριμένες αυτές δεσμεύσεις έγιναν πράξη.

 Ήρθε η ώρα του λογαριασμού για έναν αόρατο δήμαρχο, που εξελέγη για ένα και μόνο σκοπό, να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες καταστάσεις και συμφέροντα.

Αρκετά πια με τη φαυλότητα, την υποκρισία, την αλαζονεία, την εσωστρέφεια. Ο Δήμος της Βέροιας δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον, με αξιοπρέπεια, με ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, με ευημερία, διαφάνεια, με ήθος. Και πάνω απ’ όλα, με αλήθειες”.

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας