ΓΕΡΜΑΝΟΣ: 20% payzy cashback για αγορά οικιακών μικροσυσκευών

Το 20% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ (cashback) κερδίζουν οι καταναλωτές που κάνουν τις αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ αποκλειστικά σε οικιακές μικροσυσκευές με payzy by COSMOTE.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 17 Μαρτίου για αγορές οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας από 69€ και άνω, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.germanos.gr.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα οικιακών μικροσυσκευών με προηγμένες λειτουργίες, από κορυφαία brands, για να εξοπλίσουν το σπίτι τους. Από συσκευές για την κουζίνα και την προετοιμασία του φαγητού, συσκευές προσωπικής περιποίησης, μέχρι συσκευές για τον καθαρισμό και την φροντίδα του σπιτιού. Στις νέες λύσεις που προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιλαμβάνονται και συσκευές για το ιδανικό κλίμα και την θέρμανση. Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά[1] αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την virtual payzy VISA χρεωστική κάρτα τους και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (google pay & apple pay) για να πραγματοποιήσουν την πληρωμή. Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την φυσική payzy VISA κάρτα.

Η διαδικασία εγγραφής στο payzy είναι πολύ εύκολη και διαρκεί λίγα λεπτά. Η πρωτοποριακή αυτή mobile εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές και ήδη περισσότερα από 250.000 άτομα την χρησιμοποιούν καθημερινά για να κάνουν όλες τις αγορές τους σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, να πληρώνουν λογαριασμούς, να ανταλλάσσουν χρήματα με τους φίλους τους, να μοιράζονται κοινά έξοδα ή να αποταμιεύουν χρήματα. Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς καμία προμήθεια.

GERMANOS payzy cashback

[1] Ισχύει ανώτατο όριο ποσού cashback ανά πελάτη 200€, ανεξαρτήτως συναλλαγών. Αφορά αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας 69€ και άνω ανά συναλλαγή. Αναλυτικά οι όροι της ενέργειας στο www.germanos.gr & στο www.payzy.gr

Προηγούμενο άρθροΈρασμος: 8 ΜΑΡΤΗ – Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθρο“Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Νάουσας στα πλαίσια εκδηλώσεων «Νάουσα-Αποκριά 2024».