ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 4-4-2024 Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ωρου

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

  Εξιχνιάσεις κλοπών

  ·  Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με το πρόσχημα της επαιτείας, μπήκε σε οικία ηλικιωμένου σε χωριό των Σερρών και αφαίρεσε κοσμήματα, συνολικής αξίας 600 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

  ·  Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 1ης Απριλίου 2024 σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε από κατάστημα διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 550 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του υπευθύνου του καταστήματος.

  Εξιχνίαση απάτης

  Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Δεκέμβριο, συνεργοί του τηλεφώνησαν σε ημεδαπό παριστάνοντας τους υπαλλήλους λογιστικού γραφείου και με το πρόσχημα την καταβολή χρηματικού επιδόματος, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.255 ευρώ, το οποίο καταβλήθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό του προαναφερόμενου άνδρα. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησαν να του αποσπάσουν επιπλέον 1.250 ευρώ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

  Προηγούμενο άρθροΥγεία: Βακτήρια του εντέρου συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου
  Επόμενο άρθροΠανελλήνια διαδικτυακή σχολή βόλεϊ σάλας