ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 19-4-2024 Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (18 Απριλίου 2024) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα είχε διαρρήξει κατάστημα, απ’ όπου ωστόσο δεν αφαίρεσε κάτι.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι προηγουμένως είχε διαρρήξει ακόμη ένα κατάστημα στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιανουάριο διέρρηξε οικία σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Προηγούμενο άρθρο“Το Μάννα” Τσατσαρωνάκη ΑΒΕΕ στο 9ο Οικονομικό Forum των Δελφών
Επόμενο άρθροΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Ο Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» ευκαιρία ανάδειξης της ιστορίας και του πνεύματος που εκπέμπει η Πέλλα