ΓΑΣ Μελίκης: Κατακρίνουμε την “μυστήρια” ψηφοφορία.

Ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Μελίκης: 

Αθλητικό site που ασχολείται ιδιαίτερα με το μπάσκετ, διοργάνωσε ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη της Γ Εθνικής. Μια ψηφοφορία που θα άνοιγε στις 25/4/2020 και θα έκλεινε τα μεσάνυχτα της 28ης Απριλίου στις 00.00.

Ανάμεσα στους αθλητές συμπεριέλαβε ορθώς και τον εν ενέργεια αθλητή μας τον Βασίλη τον Μαυρίδη. Έναν κατά κοινή ομολογία από τους καλύτερους αθλητές που αγωνίζονται στη Γ Εθνική, κερδίζοντας πανάξια τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων.

Εννοείται ότι στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αθλητή μας και το βράδυ της 28ης Απριλίου στις 00.00 όπως προκύπτει και από τα δεδομένα του site, ο αθλητής μας κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε την επόμενη μέρα ότι τελικά κατετάγη τρίτος, γιατί ένα ..τεχνικό λάθος που επικαλέστηκε το site έδωσε τη δυνατότητα να συνεχιστεί η ψηφοφορία μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας.

Κύριοι του συγκεκριμένου site σας γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας, ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, έχει μια μακρά μπασκετική διαδρομή κοντά στα 35 χρόνια με πολύχρονη παρουσία και στη Γ Εθνική. Όλους της τους αγώνες τους δίνει έντιμα, σεβόμενη κάθε αντίπαλο. Αφήστε τις φθηνές δικαιολογίες περί τεχνικού λάθους, γιατί έτσι καταστρατηγείτε κάθε έννοια ισονομίας και έντιμης διαχείρισης. Να είστε σίγουροι ότι αν από αυτό το τεχνικό (;) λάθος είχε ωφεληθεί ο δικός μας αθλητής, πρώτοι εμείς θα βάζαμε θέμα επαναπροσδιορισμού και αποκατάστασης της ψηφοφορίας. Ανατρέξτε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις 00.00 το βράδυ της 28ης και αποκαταστήστε την τάξη.

Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε αν σέβεστε τουλάχιστον τους εαυτούς σας και την όποια ιδιότητά σας.

Και τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ψήφισε τον αθλητή αρχηγό μας και του έδωσε αυτή τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια. Του ευχόμαστε υπομονή, καλό καλοκαίρι και την καινούργια αθλητική χρονιά να είναι πάλι μαζί μας όπως και ο Έμβολος.

Προηγούμενο άρθροΠοδόσφαιρο: Οριστικά η ΕΠΟ τερματίζει Γ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα
Επόμενο άρθροΔήμος Κατερίνης: Άνοδος του ιστορικού Πιερικού στη football league