Γ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας: Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση και για κλοπή ρεύματος

Αστυνομία χειροπέδες

 

Σύλληψη για καταδικαστική

απόφαση

Συνελήφθη χθες (4 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, μια ημεδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών για σύσταση συμμορίας και απάτη.

Συλλήψεις για κλοπή ρεύματος

Συνελήφθησαν χθες (4 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 4 ημεδαποί, άνδρες διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε ξεχωριστές περιπτώσεις, είχαν τοποθετήσει καλώδια και τροφοδοτούσαν τις οικίες τους με ρεύμα από τους αγωγούς του δικτύου ηλεκτροδότησης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή οργανισμού εκτέλεσης για την υλοποίηση ενεργειών ενημέρωσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων σε τρίτες χώρες
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργία Δομών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί