Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: 4ος Αγών Παιδικό ΜΕΓΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ

Το Σάββατο 05/11/22 ο «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την ομάδα του «Eύαθλου» Πολυκάστρου, για τη 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ .

Το τέλος του αγώνα ανέδειξε νικήτρια ομάδα αυτή του «Μέγα», με σκορ 53-17.
Από το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών, κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να κλείσει ουσιαστικά όλο το παιχνίδι του, κρατώντας αυτήν την διαφορά.
Δοκιμάζοντας λοιπόν η ομάδα του «Μέγα» διάφορα σχήματα επιθετικά και χρησιμοποιώντας όλο το δυναμικό της κατάφερε να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 53-17.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων.
Σήμερα αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες μας και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές του «Εύαθλου» για την πολύ όμορφη παρουσία τους στο γήπεδο.»

Διαιτητές : Μπόιτσης Κ.

Τα δεκάλεπτα: Α) 18-02, Β) 17-01, Γ) 10-03, Δ) 08-07

Οι συνθέσεις των ομάδων:
«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κυριαζής) Βλασιάδης, Τόσιος, Τοπαλίδης, Καραβάτσης, Ραπτόπουλος, Σερέτης, Αναστασίου, Ιακωβίδης, Δημητριάδης, Φιλογλίδης, Κουσινόβαλης, Αγγελίδης,Σωτηρίου,Στεφανίδης.
«Εύαθλος» Πολυκάστρου: (Λέφας) : Παπαδόπουλος, Ντέντα., Τσομπάνογλου, Ευθυμιάδης, Κουκουγιάννης, Μαυρομάτης, Μαλτσιώτης, Καπετανάκος, Χατζηχρήστου, Σταμπουλής, Μετοχιανάκης, Κιουρτσίδης.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Δημιουργία: Μπράβο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για το καθάρισμα των αφισών
Επόμενο άρθροΣ. Βούλτεψη: Υπάρχει αύξηση των μεταναστευτικών ροών στη χώρα (βίντεο)