Φίλιππος Μελίκης: Δεύτερη θέση για τα κορίτσια του τμήματος Ακροβατικής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλήτριες του τμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής του Φιλίππου Μελίκης οι οποίες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Η χρυσή τριάδα την οποία αποτελούσαν οι Δαλλοπούλου Θάλεια,  Παπαδοπούλου Ναταλία και Περπερά Δήμητρα τα πήγε  εξαιρετικά και γέμισε συναισθήματα χαράς και περηφάνειας τους φιλάθλους του ιστορικού  συλλόγου.

Τα εύσημα στις προπονήτριες των κοριτσιών Μαμουτοπούλου Ελένη και Νέζη Ευδοκία για την συμβολή τους στη μεγάλη διάκριση. Επόμενος μεγάλος σταθμός το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Πέζαρο της Ιταλίας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλίππου Μελίκης:

“Μέρα μεγάλης χαράς για το Φίλιππο Μελίκης η σημερινή καθώς η τριάδα του τμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής κέρδισε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι αθλήτριες του Φιλίππου :

Δαλλοπούλου Θάλεια,

Παπαδοπούλου Ναταλία

Περπερά Δήμητρα

με τις προπονήτριες τους :

Μαμουτοπούλου Ελένη

Νέζη Ευδοκία

Κράτησαν ψηλά τη σημαία του Φιλίππου χαρίζοντας στο σύλλογο μια μεγάλη διάκριση μέχρι την επόμενη. Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Αθλήτριες, προπονήτριες, γονείς των παιδιών και στο μέλος της διοίκησης του Φιλίππου κ. Κακαγιάννη Γεωργια για την ακούραστη προσπάθεια τους. Επόμενος μεγάλος στόχος το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πέζαρο. Είμαστε μαζί σας.”

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα αναβαθμίζει τη συνεργασία της με την Amazon Web Services – Ξεκινά η λειτουργία του περιφερειακού κόμβου διαστήματος στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΔασικές πυρκαγιές και οι συνέπειες τους. – Θρησκευτικοί χώροι που σαρώθηκαν από την πύρινη λαίλαπα