Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Φίλοι του ποταμού Τριποτάμου Βέροιας”

Αυτό που συνδέει τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Συλλόγου που συνεχώς αυξάνονται, είναι η επιθυμία μας για ένα ποτάμι φιλικό και προσβάσιμο σε όλους μας!

Πόσο μάλλον όταν είναι για μαθητές οι οποίοι πρόκειται να επισκεφτούν το ποτάμι για την υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με συνεργασία και αρωγή από τον Σύλλογό μας όπου χρειαστεί και μπορούμε!

Βασική προϋπόθεση για αυτό είναι να είναι καθαρή η όχθη του ποταμού.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Βέροιας και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας για την καθαριότητα του αστικού τμήματος της παρόχθιας διαδρομής.

Φυσικά, θα πρέπει και ο καθένας από εμάς να φροντίζει ώστε το ωραίο αυτό αποτέλεσμα να διατηρηθεί και να καλείται ο Δήμος μόνο για το κόψιμο των χόρτων.

Ο Τριποτάμος είναι πηγή ζωής για την πόλη μας και πρέπει να τον προσέχουμε!

Το ΔΣ του Συλλόγου

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος ή φίλος του Συλλόγου στείλε το ονοματεπώνυμο και το e-mail σου στο e-mail του Συλλόγου filoi.tripotamou@gmail.com και θα ενημερώνεσαι για τις δράσεις μας!

Προηγούμενο άρθροΆρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Kινήματος Αλλαγής στην ειδική έκδοση «World Review 2022» των Euro2day / New York Times
Επόμενο άρθροΣύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου: Αυτή είναι η λύση για τα δάνεια