Ευχαριστήριο προς την θεατρική ομάδα “Δρυάδες & Θεατρομπόμπιρες” για τη μεγάλη συνεισφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Η Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, κα Λαφαζάνη Ελένη και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Κοινωνικού Φαρμακείου, ευχαριστούν θερμά τη Θεατρική Ομάδα ΚΑ.ΣΥ.ΘΕ. “Δρυάδες & Θεατρομπόμπιρες” και την κα Εσερμπόγλου Κορίνα για την πρωτοβουλία στήριξης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.

Η Θεατρική Ομάδα ΚΑ.ΣΥ.ΘΕ. “Δρυάδες & Θεατρομπόμπιρες”, με ποικίλες θεατρικές δράσεις και πολλές παραστάσεις στο ενεργητικό της, παρουσίασαν το Σάββατο 18 Μαΐου, την κωμική θεατρική παράσταση “20 γυναίκες και εγώ” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας, μία δράση με κοινωνικό χαρακτήρα καθώς στην είσοδο του φουαγιέ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.

Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ενίσχυσε έμπρακτα το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας.

%CE%94%CF%81%CF%85%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82 3

Ευχή όλων μας, να πραγματοποιηθούν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται  η αγάπη και η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Νοιαζόμαστε, ενδιαφερόμαστε, αγαπάμε γιατί…όλοι μαζί μπορούμε!!!!!!

Η
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  

ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ

Προηγούμενο άρθροΕΠΑΛ-ΕΚ Έδεσσας: Συγκέντρωση και διάθεση μεταχειρισμένων ρούχων και υποδημάτων
Επόμενο άρθροΜήνυμα ΥπΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας – Η τεράστια συνεισφορά της στην παραγωγή