Εξηγήσεις για το αδίκημα της διακεκριμένης υποκίνησης βίας καλείται να δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ως ύποπτος διάπραξης του αδικήματος της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά από σχετικές αναφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και διαιτητών για την συμπεριφορά του ερευνώμενου, στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η κατάθεση του κ. Γιαννακόπουλου ορίστηκε να δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, η οποία έχει εντολή αμέσως μετά να διαβιβάσει την δικογραφία στην εισαγγελία, προκειμένου να μελετηθεί όλο το υλικό και να κριθεί η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης.
Πάντως ο ίδιος ο κληθείς ως ύποπτος, σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε «λάθος» τις υβριστικές εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει. «..Ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος .

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: RESP-8, ένα εργαλείο στη διάθεση των φαρμακοποιών για την αξιολόγηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού και την παραπομπή ασθενών στο γιατρό
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σύλληψη 33χρονου για κακοποίηση ζώου – Βούτηξε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι με μπίρα