Εξαιρετικές εντυπώσεις για την Κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας στα γιορτινά φιλικά με ΠΑΟΚ και Άρη. – φωτό

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε η ομάδα Κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας αποκομίζοντας παράλληλα τα ευμενή σχόλια όλων, στα φιλικά της εορταστικά παιχνίδια με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ανταποκρίθηκε αρχικά στην πρόσκληση των ιθυνόντων της Κ16 του ΠΑΟΚ για μεταξύ τους φιλικό, που έγινε την Παρασκευή 28/12/2018 στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης. Η αποστολή των Τηλέμαχων είχε την ευκαιρία να συλλέξει εμπειρίες και να αγωνιστεί απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, αφήνοντας μάλιστα εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στα αξιοσημείωτα ήταν και η συνάντηση με το νεαρό διεθνή παίκτη του Δικεφάλου Γιώργο Κούτσια από τα Τρίκαλα Ημαθίας (φωτό), ένα από τα σπουδαιότερα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζοντας την περιοδεία της στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, η Κ16 των Τηλέμαχων την Κυριακή 30/12/2018 φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη του Άρη, σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σε αυτό το φιλικό η ομάδα της Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε άλλη μία αξιοζήλευτη εμφάνιση απέναντι στη σπουδαία ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας για το σπουδαίο έργο που επιτελούν εδώ και αρκετό καιρό με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Έργο που στοχεύει, εκτός από την ανάδειξη νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων, στην ορθή διάπλαση παιδικών χαρακτήρων μακριά από κακές και επιβλαβείς συνήθειες.