Ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αστυνομίας

Ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αστυνομίας

 

Σε μια κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας! Ως Πρωτοστάτης στη διοργάνωση και Μέγας χορηγός  της εκδήλωσης όπως πάντα η Ένωση μας, συνεπικουρούμενη από την Ένωση αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ημαθίας καθώς και την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας , δια του προέδρου μας κ Μούρτη Αποστόλου  ευχήθηκε στους μικρούς μας φίλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!
Στη μεγάλη αίθουσα Ανδρόνικος του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον , μάγοι , ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους !
Την εκδήλωση τίμησε  με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας Νάουσας και Καμπανίας , πατήρ Σωσίπατρος ο οποίος και μας μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτη μας!
Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της ΔΑ Ημαθίας , ταξίαρχος κ Αδαμίδης Γεώργιος καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων συνοριακής φύλαξης νομού Ημαθίας κ. Τζαφερόπουλος Μιχαήλ!

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΑΥΝΗ
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Εκδηλώσεων – «Μελικιωτικό Καρναβάλι 2023»