ΕΠΣ Ημαθίας : Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας οριστικά ο Τελικός Κυπέλλου

Τελικά… άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και μετά και την αντίδραση του ΦΑΣ Νάουσα, μιας και όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση, το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, το Σάββατο 20/4 στις 5:30 το απόγευμα.

Το κόλλημα που υπήρχε, αφού την ίδια ημέρα θα γινόταν και το Ημαθιώτικο “ντέρμπι” της Γ’ Εθνικής μεταξύ ΝΠΣ Βέροια – Μ. Αλεξ. Αγ. Μαρίνας, ξεπεράστηκε μιας και το ματς θα διεξαχθεί σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 21/4, μετά από συναίνεση των δύο ομάδων.

Επίσης, άλλαξε και η ώρα έναρξης των αγώνων της τελευταίας “στροφής” των πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΗ, οι οποίοι λόγω του τελικού θα ξεκινήσουν στις 4μμ αντί για τις 5μμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ 2023-2024 Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

19:30 Συνέντευξη Τύπου στο εστιατόρια «ΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ» στο Κοπανό Ημαθίας (Πρόεδρος, Προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής από κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

16:00 Προσέλευση Ομάδων
17:20 Βράβευση προέδρων ομάδων
17:25 Παρουσίαση Ομάδων
17:30 Έναρξη Αγώνα
19:30 Λήξη Αγώνα
19:40 Βράβευση Διαιτητών Τελικού
19:50 Βράβευση Ηττημένης Ομάδας (απονομή μεταλλίων και κυπέλλου)
20:00 Βράβευση Νικήτριας Ομάδας (απονομή μεταλλίων και κυπέλλου)

*Σε περίπτωση παράτασης και πέναλτι οι χρόνοι βραβεύσεων μετά τον αγώνα αναπροσαρμόζονται ανάλογα.

Αλλαγή Ώρας Έναρξης Αγώνων Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώθηκε ότι λόγω της διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ένωσης το προσεχές ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 και ώρα 5:30 μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ανάμεσα στις ομάδες Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, η έναρξη των αγώνων της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play-out της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ για το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 και ώρα 4 μ.μ., αντί 5 μ.μ., που είχε οριστεί να ξεκινήσουν.

Οποιοδήποτε Σωματείο επιθυμεί μετάθεση ημερομηνίας του αγώνα της εν λόγω αγωνιστικής από το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 για την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 και ώρα 5 μ.μ. μπορεί να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία της Ένωσης, πάντοτε εντός των προβλεπομένων προθεσμιών από τους Κανονισμούς.

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας στον Διαγωνισμό Θετικών Επιστημών
Επόμενο άρθροΟμοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας: Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του