Επιστολή σχετική με την Λειτουργία του A.T.M. της Τράπεζας Πειραιώς, στην Δημ. Κοινότητα Μελίκης, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Γιαννάκης

Επιστολή σχετική με την Λειτουργία του A.T.M. της Τράπεζας Πειραιώς, στην Δημ. Κοινότητα Μελίκης, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Δ/Ε Μελίκης, κος Νικόλαος Γιαννάκης στα κεντρικά της Τράπεζας, όπως και στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Μελίκη.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

“Στη Κοινότητα Μελίκης λειτουργεί υποκατάστημα της Τράπεζάς σας, και συγκεκριμένα μέσα στο γενικότερο πλαίσιο συρρίκνωσης των καταστημάτων σας, λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση τόσο πολιτών και κατοίκων της περιοχής, όσο και από όμορους δήμους.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να λειτουργεί τουλάχιστον ένα αναβαθμισμένο Α.Τ.Μ. που θα μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες ανάγκες των πολιτών πέρα από την ανάληψη χρημάτων.

Το Α.Τ.Μ. που λειτουργεί κάθε 2η – 3η μέρα μένει χωρίς χρήματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και την οικονομική τους επιβάρυνση που προκύπτει από τις συναλλαγές μέσα από άλλη τράπεζα.

Ιδιαίτερα τις επίσημες γιορτές που οι καταναλωτικές απαιτήσεις είναι αυξημένες το Α.Τ.Μ. είναι πολλές φορές εκτός λειτουργίας.

Παρακαλώ όπως μεριμνήστε άμεσα για την συνεχόμενη λειτουργία του Α.Τ.Μ., γιατί η ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων της περιοχής, αντί να μειώνεται, δυστυχώς αυξάνεται.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση και επίλυση του αιτήματος μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απαιτηθεί”.

Ο Αντιδήμαρχος
Δ/Ε Μελίκης Δήμου Αλεξάνδρειας

Νικόλαος Γιαννάκης

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Συνάντηση Αγροτικών Συλλόγων αύριο Τετάρτη 26-6 στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ
Επόμενο άρθροΤο Μαρόκο στέλνει ιατρική ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα – Ρεπορτάζ Σίσσυ Νίκα