Επίσκεψη υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Βέροιας

Την Τρίτη 25 Ιούνη κλιμάκιο του ΚΚΕ με τις υποψήφιες βουλευτίνες Χατζηθεοδωρίδου Κυριακή και Σοφρόνωφ Ιωάννα επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Βέροιας.

Οι υποψήφιες βουλευτίνες τόνισαν ότι «δεν μπορεί τον 21ο αιώνα με όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, από την μία να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι στην ξενιτιά, γιατροί και νοσηλευτές στις ουρές τις ανεργίας που περιμένουν μια 3μηνη πρόσληψη και από την άλλη να υπάρχουν τεράστια οργανικά κενά σε νοσοκομεία -όπως στο νοσοκομείο της Βέροιας- ενώ άλλα νοσοκομεία να κλείνουν – όπως της Νάουσας-. Δεν μπορεί να περιμένουν οι εργαζόμενοι 2-3 μήνες για να κάνουν μια εγχείρηση ή να γίνονται τα νοσοκομεία χορηγοί στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Υπάρχουν σήμερα όλες οι δυνατότητες να υπάρχει δημόσια καθολική και δωρεάν υγεία για το σύνολο του λαού μας.»

Οι υποψήφιες Βουλευτίνες με το ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο «να ξεπεράσουν κάλπικα διλήμματα, να μην δώσουν συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ούτε και στους παλιότερους εκφραστές της ίδιας πολιτικής, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Το πραγματικό δίλημμα για τον λαό δεν είναι ποιος θα είναι κυβέρνηση – αφού κυβέρνηση θα υπάρχει και θα υλοποιήσει όλο το αντιλαϊκό πρόγραμμα που έχουν αποφασίσει- αλλά ποιος θα είναι πραγματική αντιπολίτευση μέσα και έξω από την βουλή. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα να κάνουν ένα αποφασιστικό και γενναίο βήμα μπροστά. Στις 7 Ιούλη να ενισχύσουν το ΚΚΕ ώστε την επόμενη μέρα ο λαός να μπορεί να χαμογελά που θα έχει δίπλα του αποκούμπι να στηριχτεί, μια συνεπή δύναμη να αγωνίζεται στο πλάι του για τα προβλήματα που θα είναι εκεί και στις 8 του Ιούλη.»