Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην περιοχή ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού

Την περιοχή ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού επισκέφθηκε, σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε αρχικά την έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού στο στρατόπεδο «Πεδίον του ‘Αρεως». Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το νέο συγκρότημα ξενώνων της φρουράς Θεσσαλονίκης στο στρατόπεδο «Κώττα» καθώς και τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό στο στρατόπεδο «Καλλιόπη Λύκα».

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του Γ’ Σώματος Στρατού, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επεσήμανε το θετικό αποτύπωμα των γεγονότων του 2020 αλλά και την αλλαγή παραδείγματος ως προς τη διαχείριση και επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία και την αξία της διακλαδικότητας και των συνεργειών μεταξύ των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στην απαίτηση συνεχούς επαγρύπνησης και εγρήγορσης αλλά και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με εντατικοποίηση των στρατιωτικών μας συνεργασιών στο πλαίσιο διμερών και πολυμερών σχημάτων.

Εξήρε τον σημαντικό ρόλο του Γ΄ Σώματος Στρατού για την εθνική άμυνα και ασφάλεια, καθώς και την συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων ως πυλώνα διασφάλισης της ευημερίας της χώρας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με ανάρτησή του στο twitter, αναφορικά με την επίσκεψη στο αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού, υπογράμμισε ότι αποτελεί «σημαντικό πυλώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την Εθνική ‘Αμυνα και Ασφάλεια» ενώ, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Ενίσχυση δυνατοτήτων, συνεχής επαγρύπνηση και ετοιμότητα εκπέμπουν ισχυρό μήνυμα αποτροπής».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΣημεία δωρεάν ελέγxου Covid-19 από τον ΕΟΔΥ, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στο οδικό δίκτυο σε Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία, κλειστό το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού στην Ασπροβάλτα