Επισκέψεις κλιμακίου υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας

Σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ηλία Ιακωβίδη πραγματοποίησε επισκέψεις σε δημόσιους φορείς κι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ όπου συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Στην συνέχεια επισκέφτηκε τις δομές του Δήμου (ΚΑΠΗ, ΔΕΥΑΛ, ΟΠΑΚΟΜ, ΠΡΟΝΟΙΑ και τις υπηρεσίες που στεγάζονται στην ΥΕΒ ).

Συνέχισαν την περιοδεία τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Ιακωβίδης, αφού μοιράστηκε έντυπο υλικό με τις θέσεις του ΚΚΕ στο προσωπικό, συναντήθηκε με τον διοικητή Αμανατίδη Ιωάννη, συζήτησαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, όπως η έλλειψη προσωπικού κι απαραίτητων ειδών για τα μέτρα προστασίας τους κ.α. καθώς και την αναγκαιότητα αναβάθμισης της υπηρεσίας στην περιοχή της Αλεξάνδρειας διότι μιλάμε για μια μεγάλης έκτασης περιοχή που είναι υπό την ευθύνη της ΠΥ.

Η Περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στο κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας. Συνομίλησε με τους διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και με το ιατρικό προσωπικό. Εμφανής αλλά και καταγεγραμμένη, από μαρτυρίες, η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας που αδυνατεί να παρέχει, σε όλο το εύρος του, το αγαθό της υγείας στο σύνολο των πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας. Ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικές υποδομές μαρτυρούν ότι η πολιτική προστασία περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν στον αντίποδα οι πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων διασφαλίζουν τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.