Επιλογή συμμετεχόντων σε Θεματικό Εργαστήριο την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός

Επιλογή συμμετεχόντων σε Θεματικό Εργαστήριο την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός

Η Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. A.Α.Ε. ΟΤΑ- ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να συμμετάσχουν σε θεματικό εργαστήριο με αντικείμενο την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως στοιχείο τουριστικού και γαστρονομικού προορισμού.

Το θεματικό εργαστήριο, που περιλαμβάνει και περιήγηση σε πρότυπες επιχειρήσεις γαστρονομίας και τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια και προγραμματίζεται για τις τελευταίες ημέρες του Ιούνη. Πρόκειται για δράση του διακρατικού και διατοπικού σχεδίου συνεργασίας «LOCAL TOUR», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.3 CLLD/LEADER, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στο βιωματικό θεματικό εργαστήριο μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, καθώς και όσοι απασχολούνται γύρω από τον γαστρονομικό τουρισμό. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι δέκα (10) άτομα, που θα επιλεγούν μέσω αξιολόγησης, ενώ απ’ αυτούς θα προκύψουν και οι συμμετέχοντες σε επίσκεψη ανταλλαγής καλών πρακτικών σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο θεματικό εργαστήριο μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. (www.anhma.gr) για να αντλήσουν την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα Παραρτήματά της. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 10/06/2024. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του αριθμού συμμετεχόντων στην καταληκτική ημερομηνία, θα δοθεί παράταση.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν δύο άτομα στον Προμαχώνα για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα
Επόμενο άρθροΝέος κύκλος του Προγράμματος Start4Health (2024) του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer».