Ενημερωτικές συναντήσεις της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για το συνέδριο επανίδρυσης και κάλεσμα σε νέες και νέους για συμμετοχή ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΜΕΛΙΚΗ

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, σε εφαρμογή των όσων αποφασίστηκαν για το νέο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, έρχεται σε επαφή με τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες, νέους και νέες της Ημαθίας.

Στο πλαίσιο αυτό,μετά από συμβούλιο που  πραγματοποιήθηκε, η νομαρχιακή επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών συναντήσεων σε όλο το νομό Ημαθίας .

Οι συναντήσεις θα έχουν ως θέμα το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, την ενημέρωση και την πληροφόρηση για τον τρόπο συμμετοχής- εγγραφής,  καθώς και τη μεταξύ μας γνωριμία.

Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν οι, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης –Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν.Ε. Ημαθίας, Σταύρος Ευαγγελόπουλος-Πρόεδρος Τοπικής ΟΝΝΕΔ Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης –Πρόεδρος Τοπικής ΟΝΝΕΔ Νάουσας, Δημήτριος Γιαννόπουλος –Υπεύθυνος Κινητοποίησης και Εκλογικής ετοιμότητας, Τόπης Νεκτάριος-Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ελισσάβετ Ματσούκα –Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού, Βασιλική Μπγιάλα-Υπεύθυνη Κινητοποίησης και Εκλογικής ετοιμότητας και άλλα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Οι συναντήσεις θα γίνουν σε Αλεξάνδρεια, Βέροια, Νάουσα και Μελίκη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 21/09 στην Αλεξάνδρεια, στο Καφέ Σταθμός (Σ.Σ.Αλεξάνδρειας),  ώρα 9:00 μ.μ.

Πέμπτη 22/09 στη Βέροια στο καφέ Cinema (Μητροπόλεως  57), ώρα 9:00 μ.μ.

Παρασκευή 23 /09 στη Νάουσα, στο καφέ του ξενοδοχείου Dellagio  (Μ.Αλεξάνδρου 22), ώρα 9.00μ.μ.

Σάββατο 24/09 στη Μελίκη,  στο καφέ Νew Scandal (Κεντρικής 5), ώρα 7μ.μ.

Καλούνται να παρευρεθούν όλες και όλοι που ενδιαφέρονται για την ΟΝΝΕΔ και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην οργάνωση (προϋπόθεση να έχουν γεννηθεί στο διάστημα 1984 – 2000).

Πληροφορίες: 6974431785

Προηγούμενο άρθροΜε έγγραφο του υπουργείου Παιδείας ιδρύονται Τάξεις υποδοχής για πρόσφυγες σε δημοτικά σχολεία της χώρας
Επόμενο άρθροΣύσκεψη με πρωτοβουλία του αντιπ. Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδη για τον προγραμματισμό ένταξης των παιδιών των προσφύγων στις δομές δημόσιας εκπαίδευσης της Ημαθίας