Ένα ακόμη αποτύπωμα στον τοίχο των “Παιδιών της Άνοιξης”

Παραδόθηκαν στις 24/12/2023 στον σύλλογο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και την πρόεδρο κ. Ελεονώρα Σαρκατζή, 1000€ ως αποτέλεσμα της βραδιάς «Τσίπουρου και Αγάπης» που οργάνωσε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας με την υποστήριξη της Ι Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη» στην λέσχη αξιωματικών Βέροιας.

Με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμη λιθαράκι αγάπης τοποθετήθηκε στην συλλογική προσπάθεια ανέγερσης του νέου Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στην Πατρίδα Βέροιας.

Η ΕΠΠ Βέροιας ευχαριστεί θερμά, την Ι Μεραρχία Πεζικού «Σμύρνη» και ιδιαίτερα τον στρατηγό διοικητή κ. Σαράντη Τυλιγαδά και τον κ. Χρήστο Κουτσαντά για την άριστη συνεργασία, το προσωπικό της λέσχης αξιωματικών και όλους τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία και την αγάπη τους. Γιατί εκεί που κατοικεί η αγάπη, μειώνονται οι δυσκολίες, διαλύεται η ομίχλη της απελπισίας, ηρεμούν οι πόνοι, ακτινοβολεί η χαρά και η ελπίδα.

Πρόσκοποι Βέροιας ολοιenosi palaion proskopon logo

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ
Επόμενο άρθροΠλατύ: Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος “Ο Βαρασός” – Αναβίωση Εθίμου – “Χυτάτε να υπάμε σον Ε Βασίλη”