Ελληνική Λύση: Πρωτολογία και Δευτερολογία του  Κυρ. Βελόπουλου στη βουλή κατά την συζήτηση για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου

Πρωτολογία και Δευτερολογία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή, κατά την συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου.

Θα κάνω κάτι που δεν τόλμησε κανείς να κάνει, κανείς πολιτικός αρχηγός. Θα ζητήσω συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για τα λάθη και αβλεψίες μας, που άφησαν χώρο να δράσουν τέτοια τέρατα. Αν όλα όσα ακούγονται για τον Λιγνάδη είναι αληθινά πρέπει να πω ότι είναι αηδιαστικά και επαχθή.

Αν λοιπόν είναι αληθινά πραγματικά ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες για όσα δεν κάναμε για τους άστεγους, που κοιμούνται έξω στο κρύο, τους φτωχούς που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις με τα εγκληματικά λάθη τους, συγγνώμη για τον εγκλεισμό των Ελλήνων, για τα παιδιά που φεύγουν από την Ελλάδα για να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό, για όσα κάνει ο Ερντογάν στο Αιγαίο και δεν  υπάρχει εδώ μέσα ένας πολιτικός να βγει και να πει «ως εδώ», για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που όλοι την αποκαλείτε επιτυχημένη. Αυτό που ζούμε εσείς το λέτε δημοκρατία; Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Η δημοκρατία πεθαίνει κάθε μέρα στον τόπο που την γέννησε.

Ελέγχετε όλα τα ΜΜΕ, παρ’ ότι το Σύνταγμα ορίζει κανόνες για την εκπροσώπηση των κομμάτων στην τηλεόραση. Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω εδώ στα χέρια μου, η εκπροσώπηση της ΝΔ στα κανάλια έφθασε στο 62,4%, του ΣΥΡΙΖΑ 18,9%, του ΚΙΝΑΛ 8,6%, του ΚΚΕ 1,7%, της Ελληνικής Λύσης 0,7% και του ΜΕΡΑ25 1,4%. Δηλαδή μιλάμε για καθεστώς Μαδούρο, Νότιας Κορέας! Έφθασα στο σημείο να συμφωνώ με τον ΣΚΑΪ που αναφέρει ότι το ΕΣΡ δεν έχει μέλη. Λειτουργεί μόνο με 2 μέλη. Το έλεγε ο  ΣΚΑΪ! Και εσείς μας μιλάτε εδώ για επιτελικό κράτος; Πού είναι το επιτελικό κράτος όταν δεν μπορείτε να βρείτε ανθρώπους να τοποθετήσετε στο ΕΣΡ;

Μάθαμε ότι η αστυνομία πήρε ένα μηχάνημα με ειδικό λογισμικό, με το οποίο ΄θα μπορεί να παρακολουθεί το viber  και το whatspp. Αναφέρεται σε δημοσίευμα των ΝΕΩΝ. Δηλαδή θα παρακολουθείτε τους πολίτες; Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό; και μην μου πείτε ότι θα παρακολουθείτε τους πράκτορες, γιατί αν σας ενδιέφερε αυτό θα φροντίζατε να εμποδίσετε να μπουν στη χώρα όλοι αυτοί οι ξένοι χωρίς χαρτιά που εκ τω υστέρων αποδεικνύεται ότι μεταξύ τους βρίσκονται πολλοί ξένοι πράκτορες.

Από όλες τις ομιλίες που άκουσα σήμερα εδώ, έχω να πω ότι όλες περιορίστηκαν σε μια λαϊκιστική προσωπική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα που δεν περίμενα να ακούσω. Δεν μιλήσατε καθόλου για την αιτία του προβλήματος αλλά κάνατε μόνο σχολιασμό του αποτελέσματος.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χρησιμοποιήσατε φωτογραφίες κομμένες και ραμμένες όπως θέλατε εσείς, μόνο και μόνο για να αλληλοκατηγορηθείτε για εμπλοκή ή αυτουργία σε περιπτώσεις παιδοβιασμών. Γιατί οι αλληλοκατηγορίες αυτό υπονοούν. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί φωτογραφία του πρωθυπουργού και αναφέρει ότι είναι φίλος των βιαστών και μετά η ΝΔ βγάζει μια φωτογραφία του Τσίπρα (προϊόν μοντάζ) για να πει ότι είναι φίλος με τον Λιγνάδη, πραγματικά αναρωτιέμαι τι πολιτική είναι αυτή που ασκείτε;. Αυτά πρέπει να τα καταδικάσουμε, αλλιώς θα πάρουμε ό,τι πιο βρώμικο έχει ο καθένας στη φαρέτρα του και θα πολεμάμε ο ένας τον άλλον, ενώ οι τούρκοι θα αλωνίζουν στο Αιγαίο.

Κύριε πρωθυπουργέ κάνατε λάθη. Μιλούσατε για σεξουαλική βία και όχι για παιδοβιασμό. Ο παιδοβιασμός είναι άλλο πράγμα. Από πού και ως πού ο βιαστής του παιδιού είναι παιδεραστής ή παιδόφιλος; Ο παιδοβιαστές είναι τέρατα και δεν αξίζουν θετικής αντιμετώπισης από εμάς. Και το λέω γιατί έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται μάρτυρες και παθόντες. Στο τέλος θα μας πείτε ότι έφταιγαν τα ανήλικα. Ήρθε και εκείνος ο δικηγόρος που κάνει το άσπρο μαύρο πολύ εύκολα. Και ενώ ο Λιγνάδης έχει συλληφθεί δεν έχει γίνει κατάσχεση του υπολογιστή και του κινητού του.

Εμείς πιστεύουμε ότι η κ. Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί. Και εσείς βγήκατε και μας είπατε ότι υπάρχουν άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Και μεταξύ αυτών που την υποστηρίζουν είναι και η κ. Σώτη Τριανταφύλλου, που είχε ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και μας λέτε τώρα ότι αυτά τα άτομα είναι υπέρ της Μενδώνη!!

Είπατε ότι η κ. Μενδώνη βοήθησε τους υπουργούς της κυβέρνησης να απεμπλακούν έργα που αφορούσαν τα υπουργεία τους. Να σας πω λοιπόν εγώ τι έκανε η κ. Μενδώνη και ως γγ του υπουργείου αλλά και ως υπουργός σήμερα. Το 1997 σταμάτησε τις ανασκαφές στα Στάγειρα, το 2002 μπάζωσε τον τάφο της Αρχαίας Πελάνας στη Λακωνία και μάλιστα με εντολή της έριξαν χαλίκι, το οποίο κάνει ζημιά στο ταφικό μνημείο.

Το 2011 μπάζωσε το βωμό των 12 θεών, το 2013 μπάζωσε το ναό του Θρώνακος Απόλλωνα, το 2020 μετέφερε τις αρχαιότητες από τον σταθμό Βενιζέλου. Την ίδια χρονιά τσιμέντωσε την Ακρόπολη, η οποία μετά από 25 μέρες πλημμύρισε. Και λέγατε ότι την τσιμέντωσε για να μπορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση στο μνημείο. Ναι να έχουν πρόσβαση αλλά όχι να τσιμεντωθεί το μνημείο! Ούτε οι  Τούρκοι δεν έκαναν τέτοια πράγματα! Η κ.Μενδώνη δάνειζε αρχαιότητες επί σειρά δεκαετιών. Δεν μπορεί λοιπόν σήμερα να μας λέτε ότι τα έκανε όλα καλά.

 Μετά από όλα αυτά να δούμε λοιπόν τι κράτος έχετε φτιάξει από το 1974 και μετά. Φτιάξατε λοιπόν μια νέο – Ελλάδα. Όχι μια Ελλάδα. Φτιάξατε μια πολιτεία σαθρή, όχι μια πολιτεία στιβαρή, μια πολιτεία χωρίς εθνικό ήθος. Άκουσα υπουργός να λέει «λευτεριά στον Κουφοντίνα». Αν άκουγα να λέει και «λευτεριά στην Κύπρο» ή «λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο» θα έλεγε ότι κάτι πάει να γίνει καλό. Φτιάξατε μια πολιτεία εθνικά λοβοτομημένη και ξεπεσμένη, δίχως αγωγή, δίχως σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες. Οι Βουλευτές σας ψάχνουν για μειονότητες σε όλη τη χώρα, και την ίδια ώρα δεν τολμάτε να μιλήσετε για την ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο. Ούτε για την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια, για την οποία είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Γκλιγκόρωφ.

Φτιάξατε μια πολιτεία σε πλήρη σήψη, που νοιάζεται μόνο για την εξουσία και την καρέκλα. Δεν φτιάξατε μια πολιτεία που να υπηρετεί τον λαό, την πατρίδα, το έθνος, τα ιδανικά και τις αξίες. Μια πολιτεία δίχως καλλιέργεια κοινωνικής αλληλεγγύης, μια πολιτεία αναξιοκρατίας και κομματικών βολεψάκηδων, που ο ένας θέλει να «φάει» τον άλλον για την καρέκλα. Φτιάξατε μια κοινωνία χωρίς άριστους αλλά με αρεστούς. Τα παιδιά μας οδηγούνται στα αδιέξοδα των πανεπιστημίων, χωρίς εργασιακή ελπίδα.

Μια πολιτεία συναλλαγών μεταξύ φοιτητών και καθηγητών που εκλέγονται πρυτάνεις και που μοιράζουν εργασίες. Που οι φοιτητές είναι όμηροι του πολιτικού συστήματος και των κομματικών νεολαιών. Φτιάξατε μια πολιτεία που η δικαιοσύνη ελέγχεται από τα κόμματα, τα οποία νομοθετούν με βάση την παραγραφή των αδικημάτων και με δικαστές που εκφοβίζονται με όπλο την προαγωγή τους. Φτιάξατε μια νέο – Ελλάδα, όχι την Ελλάδα.

Στην Εσθονία είχαμε παραίτηση Υπουργού γιατί πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο! Στην Αυστρία η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του υπουργού οικονομικών ο οποίος κατηγορείτο για παράνομες δωρεές. Εσείς εδώ αλλάξατε τον ποινικό κώδικα και κάνατε πιο ελαστική τη νομοθεσία για τους παιδοβιαστές, οι οποίοι στα 3-4 χρόνια μπορούν να είναι ελεύθεροι. Αν θέλετε να κάνετε κάντε κάντε τη νομοθεσία αποτρεπτική. Πώς θα γίνει αυτό; Όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Ο παιδοβιαστής να μην δει ξανά το φως του ήλιου.

Κάνετε λάθη. Ψηφίσατε τη νομοθεσία που προβλέπει ότι ένα παιδί στα 15 χρόνια του μπορεί να κάνει αλλαγή φύλου. Στα 17 του ψηφίζει, στα 18 οδηγεί μοτοσυκλέτα και στα 21 πάει στο καζίνο. Αλλά στα 15 κάνει αλλαγή φύλου! Τι νομικό πλαίσιο είναι αυτό; Όταν μάλιστα υπάρχουν μελέτες που λένε ότι δεν γίνεται ένα παιδί στα 15 να αλλάζει φύλο. Και όμως εσείς το ψηφίσατε. Είστε πατέρας. Και θα ήθελα να μου πείτε ποια ποινή θεωρείτε ότι αρμόζει σε έναν παιδοβιαστή.

Έχετε ένα κόμμα των αρχών και των παραδόσεων και αναρωτιέμαι τι δουλειά έχετε στα gay pride, όπου όλοι έχουμε δει παιδιά 10χρονα να κυκλοφορούν. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν μας απασχολεί, αλλά αν αυτό που κάνει εμπλέκει 15χρονα παιδιά μας απασχολεί. Και ως ορθόδοξος μπορεί να διαφωνώ με την επιλογή κάποιου αλλά δεν θα του επιβάλω την δική μου. Εσείς γιατί μας επιβάλλετε με το ζόρι το διαφορετικό; Ποιος δίνει χρήματα στα gay pride; Ο δήμος, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει υπουργός σας που είπε ότι στο πρόσωπό του εσείς τιμήσατε την διαφορετικότητά του. Μα για να γίνει κάποιος υπουργός πρέπει να είναι ικανός και αποτελεσματικός. Όχι διαφορετικός. Γιατί αυτό είναι ρατσισμός έναντι των άλλων.

Θα σας διαβάσω αυτό που είχε πει ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης αναφερόμενος στα gay pride. «Δεν είμαι υπερήφανος που είμαι gay. Ούτε και εσύ πρέπει να είσαι υπερήφανος που είσαι straight. πρέπει να είσαι υπερήφανος αν είσαι έντιμος και ειλικρινής. Κανείς δεν μπορεί να είναι υπερήφανος για ό,τι κάνει στο κρεβάτι του. Υπερήφανος μπορεί να είναι αν είναι καλός άνθρωπος και καλός πατέρας».

Πρότασή μας είναι να καταπολεμηθεί το αίτιο. Στόχος είναι η αποτροπή των παιδοβιαστών και αυτό μπορεί να γίνει αν δεν βγαίνουν από τη φυλακή σε 4 χρόνια. Ο 62χρονος που βίαζε το παιδάκι επί τέσσερα χρόνια δεν θα τιμωρηθεί με βάση τα ισόβια δεσμά. Γιατί να γίνει αυτό; Αν κυβερνήσει η Ελληνική Λύση θα σταματήσουμε αυτές τις ελαφρότητες, τύπου gay pride και έμφυλες ταυτότητες. Υπάρχει το διαδίκτυο, η τηλεόραση, οι γονείς. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτά στα βιβλία. Και το κυριότερο: χημικός ευνουχισμός στους παιδοβιαστές, που καταστρέφουν αθώες ψυχές. Γίνεται αυτό, είναι εμβόλιο, γίνεται στην Πολωνία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ισπανία.

Αν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν γίνεται γιατί είναι χαζός αλλά γιατί σε εμπιστεύτηκε περισσότερο από ό,τι αξίζεις. και εσείς δεν αξίζετε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Δευτερολογία Κυριάκου Βελόπουλου

Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα και οι νάνοι κάνουν μεγάλες σκιές. Και εσείς είστε νάνοι της πολιτικής. Σας είδαμε εδώ μέσα με ευτελή επιχειρήματα να προσπαθείτε να εγκλωβίσετε τους ψηφοφόρους σας πολιτικά για να σας χειροκροτήσουν. Δεν μπορεί σήμερα να ασχολούμαστε με τον Κουφοντίνα, όταν το τουρκικό Τσεσμέ έχει παραβιάσει κατάφωρα την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαφωνείτε στα μικρά αλλά στα μεγάλα έχετε ταυτόσημες απόψεις. Γιατί να κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση για τον Κουφοντίνα, που είναι ένα θέμα δικαστικό, αφορά τη δικαιοσύνη, και να μην μιλήσουμε για την Τουρκία.

Σας άκουσα να μιλάτε για σεξουαλική βία και όχι για παιδοβιασμό. Μα αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είναι δυνατόν να ψάχνουμε δηλώσεις βουλευτών ή υπουργών που έγιναν πριν από 10 χρόνια και να αναπαράγουμε αθλιότητες; Βρίζεστε εδώ μέσα με αγοραίες εκφράσεις και συκοφαντίες. Έκαναν την αρχή οι δύο αρχηγοί και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι. Κυρίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν ακούτε τον λαό που φωνάζει, που αγκομαχά, που πεινάει. Δεν τον ακούτε.

Πάντως σήμερα έγινα σοφότερος. Δεν ήξερα κ. πρωθυπουργέ ότι οι άριστοι είναι διαφορετικοί. Σήμερα έμαθα ότι επιδοκιμάζετε την διαφορετικότητα. Εγώ πάλι επιδοκιμάζω την αποτελεσματικότητα. Δεν με νοιάζει αν ο άλλος είναι διαφορετικός. Δεν με νοιάζει η επιλογή του. Όμως η χώρα χρειάζεται αποτελεσματικότητα για να ανέβει. Επειδή όμως δεν είναι αποτελεσματικοί οι υπουργοί σας κάνετε λόγο για διαφορετικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ποιον προωθεί ο πρωθυπουργός.

Το θέμα είναι να είναι αποτελεσματικός. Γιατί δεν κάνατε κάτι για το ΕΣΡ; Πού είναι η αποτελεσματικότητά σας; πότε θα συνεδριάσουμε για αυτό και θα αποφασίσουμε να τοποθετηθούν εκεί δύο άνθρωποι; Ήταν τόσο σημαντικό να εξοπλιστεί η αστυνομία με το μηχάνημα που παρακολουθεί το viber; Μα το viber ήταν το μόνο που δεν έσπαγε εύκολα και τώρα θα το σπάσετε! Κύριοι να προσέχετε τι λέτε και τι κάντε με τα κινητά σας εδώ μέσα.

Πείτε μου, κάποια γυναίκα ή κάποιο παιδάκι που έχει υποστεί βιασμό νομίζετε ότι θα καταγγείλει τον βιαστή όταν γνωρίζει ότι αυτός σε 5 χρόνια το πολύ θα κυκλοφορεί ελεύθερος; αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα η λύση είναι μία: χημικός ευνουχισμός. Ισχύει και σε άλλες χώρες. Επίσης, ισόβια. Αλλά πραγματικά ισόβια. Ο βιαστής να ξέρει ότι δεν θα ξαναδεί το φως το ήλιου αν ακουμπήσει παιδάκι. Γιατί με το ελαστικό νομοθετικό πλαίσιο τα προβλήματα δεν λύνονται. Και δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος εδώ από εμάς που δεν θέλει να χαρακτηριστεί κακούργημα ο βιασμός.

Είδα εδώ τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα να παριστάνουν τον Σέρλοκ Χολμς και να ψάχνουν να βρουν ποιον ξέρει η Μενδώνη, ποιος είναι φίλος ή γνωστός της και τι κάνει; Βγήκε μια φωτογραφία ο πρωθυπουργός με τον Λιγνάδη και αυτό σημαίνει ότι είναι παιδοβιαστής; Πώς μπορεί να γνωρίζει τι θα κάνει ο άλλος που φωτογραφίζεται μαζί του μετά από 1, 2, 3 χρόνια;

Το πρόβλημα δεν είναι ο Λιγνάδης αλλά η νοοτροπία του Λιγνάδη. Αυτό πρέπει να θεραπεύσουμε. Το αίτιο πρέπει να θεραπεύσουμε. Δηλαδή να ξεκινήσουμε από το ποιος ήταν εκείνος που πήγαινε ασυνόδευτα παιδάκια στον Λιγνάδη. Οι ΜΚΟ! Κύριε Μηταράκη μας λέγατε ότι κάνετε ελέγχους και τώρα τι είναι αυτό που βλέπουμε; Θέλω πραγματικά όμως να μας πείτε ποια είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχετε διενεργήσει σε ΜΚΟ.

Να πάμε όμως και στον Κορωναιο. Η κ. Λινού είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι καλά πληροφορημένος. ΜΑ τότε ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απολύσει όλους τους συμβούλους του. Στην Ιαπωνία εφηύραν υπουργείο μοναξιάς, εν μέσω Κορωναιού και στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός με αυτούς τους συμβούλους που έχει θα αναδειχθεί σε πρωθυπουργό μοναξιάς.

Θα σας πω όμως τι είπε σήμερα ο Ερντογάν. Είπε λοιπόν: «η σημαία έχει αξία όταν έχει αίμα πάνω της». Και για πρώτη φορά άλλαξε το όνομα των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου και είπε ότι είναι τουρκικά  νησιά. Αυτό και μόνο έπρεπε να σας συσπειρώσει για να γίνουμε ατσάλι και να δείξουμε στον Έλληνα ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε. Ο Τσώρτσιλ είχε πει για την Τουρκία: «αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς να γνωρίσει τον πολιτισμό».

Μα με τέτοιους δεν συζητάς. Δεν πας στην Χάγη με τους Τούρκους. Και ξέρετε γιατί δεν πας στην Χάγη; Γιατί το 2013 το Δικαστήριο της Χάγης είχε αποφασίσει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να αποχωρήσει από τα νησιά Chagus και να τα παραδώσει στον Αγ. Μαυρίκιο. ΗΠΑ και Αγγλία όμως έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις του δεν είναι εφαρμοστέες. Άρα γιατί εμείς πρέπει να πάμε στη Χάγη;

Κύριε πρωθυπουργέ σας καλώ επειδή οι καιροί είναι κρίσιμοι, σε ό,τι αφορά το θέμα του Ερντογάν, να ενώσουμε τη φωνή μας, να είναι όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας ενωμένο στον Τούρκο που θα έρθει και να πούμε όλοι μαζί ότι οι Έλληνες δεν φοβούνται. Έχουμε μια δημοκρατία, που μπορεί να έχει τα προβλήματά της, αλλά έχουμε δυνατό στρατό, έχουμε πολιτική βούληση και μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όταν το Αιγαίο τρίζει από τις κινήσεις των Τούρκων.

Το πολιτικό σύστημα αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων και απέδειξε ότι δεν είναι η λύση του προβλήματος αλλά είναι το πρόβλημα. Δείτε το ερωτηματολόγιο που διανέμεται στους υποψήφιους για την ελληνική ιθαγένεια. Ερώτηση: ποια υποδύθηκε την Υπολοχαγό Νατάσσα; Ερώτηση δεύτερη: αντιστοιχείστε τους τραγουδιστές στα μουσικά συγκροτήματα. Είναι δυνατόν; Έτσι δίνετε εσείς την ιθαγένεια; Πού είναι η ελληνική ιστορία; είναι δυνατόν να υπάρχουν ερωτήσεις για τους Ολύμπιανς και τους Πυξ Λαξ;

Οι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι. Εμείς ως Ελληνική Λύση δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτή την παρωδία. Είμαστε με τη φωνή της λογικής. Και αυτή η φωνή θέλει τους Έλληνες ενωμένους, και εμάς να μας δοθεί μια τετραετία για να αλλάξουμε την Ελλάδα, γιατί είμαστε η μόνη Ελληνική Λύση, είμαστε η μοναδική λύση.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δημιουργεί βιοκλιματικό – πολιτιστικό δίκτυο διαδρομών αναβαθμίζοντας την παλιά πόλη της Βέροιας
Επόμενο άρθροΑττική Πράσινη Περιφέρεια: Άνοιξε ο δρόμος για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής της Φυλής το 2025