ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 4 αλλοδαπούς, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα, από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο παραπάνω ημεδαπός αρχικά δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (13 Ιουνίου 2023) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για εγκληματική οργάνωση, απάτη, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΔημοκρατικό Πατριωτικό Κινήματος ”ΝΙΚΗ” για την Περιφερειακή σύναξη στελεχών και υποψηφίων βουλευτών περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΑπ. Βεσυρόπουλος: «Στις βασικές προτεραιότητες μας η στήριξη της οικογένειας»