ΕΛ.ΑΣ: Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ωρου

   ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2022) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε το πορτοφόλι ενός ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα. Στην κατοχή του εντοπίστηκε το κλεμμένο πορτοφόλι, με το περιεχόμενό του και αποδόθηκε στον παθόντα.

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας  περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (20 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπή γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να είχε θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνδεδεμένους σε κεντρικό υπολογιστή, στους οποίους διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και ημεδαπός άνδρας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, με τη χρήση ειδικού διακόπτη μετέτρεπε τις οθόνες τους παρεμποδίζοντας τον έλεγχο.

Προηγούμενο άρθροΙταλία: Τέλος της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι – Η Ιταλία στην ενέδρα της ακροδεξιάς
Επόμενο άρθροEurobank: Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου της 21.07.2022