ΕΛ.ΑΣ: Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για ναρκωτικά

 

 

·   Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ø  ποσότητες κάνναβης βάρους 945 γραμμαρίων,

Ø  κοκαΐνη βάρους 7,7 γραμμαρίων και

Ø  2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

·   Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του, 10 κυνηγετικά όπλα, τα οποία είχε κατά περίπτωση μετατρέψει και αλλοιώσει τα στοιχεία τους, καθώς επίσης δεν τηρούσε τους όρους ασφαλούς φύλαξής τους. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κάννες κυνηγετικών όπλων και διάφορα άλλα εξαρτήματα όπλων.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει σε όχημα, 19 φιάλες με συνολικά 15,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ: Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ένα άτομο για κλοπές στις Σέρρες
Επόμενο άρθρο“Μόνος μαζί σου”: Το βιβλίο του συγγραφέα Βάιου Κουκκόνη κυκλοφoρεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη